Sinem12345 duygum19 çocuğun saçı yapıyordur seninkini . Benim cok erken başladı ne yaparım bilmiyorum cok canım yanıyor
duygum19 Sinem12345 sağlık ocağındaki doktora sormuştum bana dediği laf saç degil o dedi reflu demişti ne alaka canimya
duygum19 Metoli bende arada içiyorum canım ılık sütü içine seker atıyorum soğuk iyi gelmiyo canım bana
gulsah58 duygum19 soğuk süt iki yudum elma benimde çok kötü yanıyor geceleri kesinlikle uyku yok son çare dün doktora söyledim rennie verdi o iyi geldi
Loveme duygum19 tahin 1 kaşık yersen yetiyor ,süt yarım bardak bana yetiyor doktorun verdiği şurubunda günde 3 defa içebiliyorum
Aybukeasel1 duygum19 mide yanması için köftelik sarı simit ye 2 yada 3 çay kaşığı midenin suyunu çekiyor ve o kadar iyi geliyor ki anlatamam mutlaka deneyin🌹
Tlybilgic24 duygum19 tuzlu salatalık da iyi geliyor . Önemli olan yiyeceğinizin soğuk olması soğuk rahatlatıyor deneye bilirsiniz 😊
Hiranurecrin duygum19 Vala canım boğaz öyle ekşiyince insan herşeyi denemek istiyo ki geçsin bir an önce. Kimseden duymadım kendimce denedim ve gerçekten hafifletti beni 😊
Eylul_53 Mide yanmasının inanın saçla falan hiç ilgisi yok büyüklerimiz eskiden öyle söylermiş sadece benim ilk hamileliğim sürekli mide yanmasıyla geçti oğlum doğduğunda doğru düzgün saçı bile yoktu yani 😀
Hiranurecrin Eylul_53 Aynen benimde iki.kizim var ikisinde de perişan oldum bu yanmadan ama kızlarım bir yaşına kadar keltoştu resmen😂