Hiranurecrin duygum19 yoğurt la geçer dediler ama denedim olmadı ama sen dene belki sende işe yarar .ama çayda iyi geliyo sıcak bi çay içince hafifliyor biraz deneyin isterseniz 😊
Loveme duygum19 şuaralar o kadar çok ki iyi gelen şeyler tahin ,ılık süt,elma sirkesi su karışımı ve doktorun yazacağı rennie 😊
Hiranurecrin Benimde öyle oluyo çok. Kötü bisey migdem ekşiyor ve acı bisey yukarı çıkıyor boğazımda dağılıyor sanki 🥴🤮
Hiranurecrin duygum19 Vala canım boğaz öyle ekşiyince insan herşeyi denemek istiyo ki geçsin bir an önce. Kimseden duymadım kendimce denedim ve gerçekten hafifletti beni 😊
Grlzynp duygum19 doktorum rennie duo verdi yemeklerden sonra bir kaşık ohh mis sende kullan faydasını inşh görürsün👍🏼
duygum19 Grlzynp kullanıyorum onun dışında ne kullanabilirim diye yazmıştım ve ikinci şişeyi bitirdim haftaya kontrole gittiğimde tekrar yazdiracagim
Sevilay_47 Grlzynp kullanıyorum ama fayda yok aynı şurup cok kötü oldum oluyorum agzıma kadar cıkıyor özellikle gece yatınca
Sinem12345 duygum19 çocuğun saçı yapıyordur seninkini . Benim cok erken başladı ne yaparım bilmiyorum cok canım yanıyor
Loveme duygum19 tahin 1 kaşık yersen yetiyor ,süt yarım bardak bana yetiyor doktorun verdiği şurubunda günde 3 defa içebiliyorum
Metoli duygum19 benim genelde gece yatmadan önce midem çok yanıyor bir bardak soğuk ya da hafif ılık süt iyi geliyor hem yatmadan önce süt içince sabah aşırı aç uyanmıyorum 🥛
duygum19 Metoli bende arada içiyorum canım ılık sütü içine seker atıyorum soğuk iyi gelmiyo canım bana
uykusuzbirben duygum19 hamileliğim ilk ve som aylarında prilam dr kullandım çok da rahat etmştm. Sende doktoruna danışarak kullablrsn cnm. Uykuda yaptığı için geceleri rahat uyuyodm
Asobeno Benim doktorum da rennie verdi hiçbir zararı yok her yemekten sonra içebilirsin dedi anca o şekilde geçiyor