Sermec27 karayakaydan aa biz 3. Trimester mi olduk su an tam 27 haftalık oldum hiç farkında değilim valla 😁 su an arada bel agrısı dısında iyiyiz bir de gebelik şekeri cıktı onla uğraşmak zor oluyor biraz 🥰
karayakaydan Sermec27 aman dikkat et kendine canim diyet yiyeceklere gecis yap:)) evet saka gibi dimi 3. Trimester olmak 🙈😁
Aysn0232 karayakaydan bizde 27+4olduk çok şükür bir sıkıntı mız yok bebek elbiselerimiz hemen hemen bitti büyük eşyaları 30 haftadan sonra almayı düşünüyorum bebeğimiz bu hafta coook hareketli irkildigim zamanlar çok oluyor 🥰❤️
karayakaydan Aysn0232 oy masallah 🤲 benim minik parcalar kaldi kiyafetlerini bitirirsem insallah cantami da hazirlayip kenara koyacagim😊
kadriye25 karayakaydan bizde 28+4 üz Umudumla🤗🧿 daha hiç birşey almadım ben. Ağrıları soracak olursan bel ağrısı var,onun haricinde de akıntı tekrardan başladı
karayakaydan kadriye25 bitmeyen akinti resmen insanin sinirlerini bozuyor 🙄 cok sukur bel agrim baslamadi daha umarim sorunsuz gecer gebeliklerimiz
Tazegebe1 karayakaydan ben 30 gibi yıkamayı düşünüyorum o zamana gelir odası hemde ağırlaşmamış olurum😃
karayakaydan Sehribannnn bende geceleri ozellikle cok donuyorum ama doktorum bir sorun olmadigini soyledi suan icin.. Sirt ustu yatmayi sordugumda da tansiyonunda dusukluk olusturmuyorsa arada yatabilirsin dedi
Sermec27 karayakaydan 6 haftadır diyet yapıyorum zaten her gün şekerimi ölçüyorum ama cok zor canım o kadar cok sey istiyor ki ama yiyemiyorum 🥰
Aysn0232 karayakaydan maşallah çoğu hazırlığın bitmiş sayılır 😍rabbim hayırla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🥰
karayakaydan Mavita27 doktorunuzla gorustunuz mu benim 21. Haftada olmustu igne vermisti haftada 1 tane 3 hafta kullandim duzeldi hersey
evlat_ Biz de 27+5 iz. Çoğu şeyi aldım ama ne yıkayıp ütülemeye içimde heyecan var ama eriniyorum. Onun dışında kaburga batması fena sırt ağrısı vs var şimdiden 🤦♀️
karayakaydan evlat_ kaburga agrisi zor evet 🙄 arada ayagini dayiyor kaburgama beni bitiriyor resmen 🙄