24derya_11 karayakaydan şuan için iyi gidiyor her şey çok şükür pazartesi aylık kontrolümüz var yarın tetenoz aşımız var
Birkiz karayakaydan bende bugün 3 trimestre giriş yaptm 😆 iyiyiz çok sükür bı bacaklarım uyuşuyor yatarken onun dışında sıkıntımız yok cok sukur
Tazegebe1 karayakaydan bende bugün 27+0 oldumm🥰dolap şifonyer eksik ev badana olcak falan artık sırasıyla yapılcak☺️
karayakaydan 24derya_11 benim kontrolum de bugundu cok sukur sorun yok🤲 butun bebislerimiz saglikla gelsin insallah🤲🤲🌼
karayakaydan Birkiz zaman daraldikca heyecan artiyor😊 gece yatarken sol kasık ve bacagimin birlestigi yerde agri hissediyorum bende 🤷♀️ sipamin poziyonuna gore baski yapiyormus arada 😊
karayakaydan Vildan_nn oh masallah 😊 evet 25.haftadan beri resmen takla atiyor icimde 😁 saglikla gelsin bebisiniz😊
Dilanmutlu Vildan_nn bende aynı haftadayıö ama kızım hiçte kıpır kıpır değil zor hissediyorum galiba uykucu bir prenses olacak
karayakaydan Tazegebe1 dun geldi bizim kuzunun odasi ama hala hali ve perde eksik esyalari yikanip utulenecek kim yapcak bunlari bilmiyorum bir usengecliktir gidiyor🙈😁
Sehribannnn Benimde 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah sorun çıkmaz bir şey sorucam kızlar Sağa sola çok dönüyor musunuz ? Ben çok dönüyorum ve yanlarda ağrı oluyor ondan çok dönetsrn kordon dolanırmış bebeğe dogrumudur acaba 😯
Yenidenanne_ Sehribannnn ben de çok dönüyorum inşallah öyle bir şey olmaz canm dönmeden de yatamıyorum napim
karayakaydan Sehribannnn bende geceleri ozellikle cok donuyorum ama doktorum bir sorun olmadigini soyledi suan icin.. Sirt ustu yatmayi sordugumda da tansiyonunda dusukluk olusturmuyorsa arada yatabilirsin dedi
3prensesannesiii karayakaydan Doğum çantamı bile hazırladım ben ☺️Çok sabırsızım bütün hazırlıkları bitti çok şükür
Tazegebe1 karayakaydan ben 30 gibi yıkamayı düşünüyorum o zamana gelir odası hemde ağırlaşmamış olurum😃