karayakaydan Mavita27 doktorunuzla gorustunuz mu benim 21. Haftada olmustu igne vermisti haftada 1 tane 3 hafta kullandim duzeldi hersey
karayakaydan evlat_ kaburga agrisi zor evet 🙄 arada ayagini dayiyor kaburgama beni bitiriyor resmen 🙄
Rkn-2byby 26+4 olduk bir aydın sırt ağrılarım var ikiz olduğu için normal diyo herkes progrstan I Altan alan var mı? Çok akıntı oluyor kullandığımdan beri normal midir acaba
karayakaydan Rkn-2byby progestani ilk zamandan beri agizdan kullaniyorum ben canim hic yan etkisi olmadi sukur 🤲 fitil olarak kullanan herkes akintisindan sikayetci🙄
Ylz-37 27+5 Zaman hızlı geçiyor ,bende çok dönerim yatarken ama kordonla ilgisi olup olmadığını bilmiyorum doktorunuza danışın bnce
Aysn0232 karayakaydan maşallah çoğu hazırlığın bitmiş sayılır 😍rabbim hayırla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🥰
Ezgitpc karayakaydan herşey yolunda yavaştan hazırlıklara başladık hastane çıkışı felan 2. Çocuk olduğu için çok aceleci değilim kızımda 27 haftada herşey bitmişti heyecandan 😂🥰
karayakaydan Ezgitpc sende tecrube mevcut malum😁 bende hem heyecan hem de ya erken olursa korkusuyla 30 olmadan bitecek sanirim😁
idiloska karayakaydan az önce girdim, 91 gün kalmış :) yavaştan alışverişe başladım, Mayıs gibi alırım diyordum hep ama dayanamıyorum artık minnoş minnoş şeyleri görünce.
karayakaydan idiloska insan gordugu herseyi almak istiyor sanki ilk aylar hepsini giyebilecekmis gibi🙈 😍
demetinceyildirim karayakaydan 27+4 olduk çok şükür sınırda şeker ve su fazlalığım dışında bi sorunumuz yok oda geçer inşallah🙏
idiloska Siyatik ağrım ve demir eksikliğim var, demir için ilaca başladım, siyatik için bişey almıyorum yürümeye çalışıyorum.
MirzaHazal56 karayakaydan 27+5ten selamlar 🖐️ oğlum hiç hareketli deil ya gündüz hareket etmiyor gece 2 veya 3 kere hareket ediyor gerisi yok . Eşim çok uyuşuk bir çocuk olcak diyor 😁
karayakaydan MirzaHazal56 😁😁 zaman zaman az hareket edebiliyorlar ama saglikla gelsin de cikinca biter o uyusukluk😊 bende insallah karnimda bu kadar hareketlisindir cikinca uslu bir kiz olursun diyorum ama kismet🤷♀️😁😁
Dilanmutlu Vildan_nn bende aynı haftadayıö ama kızım hiçte kıpır kıpır değil zor hissediyorum galiba uykucu bir prenses olacak