Aryamliya ben lekelenmede hep yattım suda yatmak degıl az az dinlenmek bide su armut onerdi benım yatıs lekeden suan ama çokta yatma dolaş dedı yemeklerı esım yaptı yattığım dönemde ama suan kalktım mecbur benim öbür cocuk ac kaldı 1 H inan kahrımdan mahvoldum yemek yemedı vs bugun kalktım yemek koydum dinlenerek ilerliyorum 🙈 suyu 2 altına düşmedikçe almazlar korkma

Aryamliya otururken bacaklarını uzat ben oyle yapıyorum yatmakta sorun heryerım agrıyor artık

Bsmlh Ahh canim ya senin evde cocukta var benim evde baska cocugum olmadigi halde kahrimdan agliyorum seni dusunemiyorum Allah yardimcin oksun. Sabah ciger gelistirici ignemin 2.sini oldum az once belime sanci girdi cikti sendede olmusmuydu korktum doguracam diye dogum sancisi nasil bisey hic bilmiyorum

Gkcgkc Mayıs’ta dogucakti 1nisanda şaka gibi geldi kızım 🥰 ama bebek doğdu butanu bnde gözükmüyor 35+0dogunca onu nasıl yapabilirim kızlar

Aryamliya oldu cnm gaz yapıyor o gaz kuzum korkma sakın aklına kötü bişi getirme tabı ev kötü eşim topluyor ama olmuyor cocuk var diyetim var şeker mecbur yemeklerım başka ama mevlam büyüktür 🤲

Bsmlh Hayirlisiyla bi doguralimda saglicakla insallah rahatlariz ozaman