gizemdogan Asyavera Aynen öyle bir de bana çıkışta kağıt imzalatıyorlar kendi rızamla çıkıyorum diye. Pardon? 😂 Allah’tan senelerdir hastanede çalışıyorum da biliyoruz bir şeyleri hemen yazdım kağıda küvez olmadığı için yönlendiriliyorum diye
Asyavera Semosys 31 haftalık hamileyim vermedi ki bence telefon numarası vermiyor instagramdan yazarsın diyor
Semosys Asyavera Şöyle de bir saçmalık var aynı hastanede diğer doktorlar veriyorsa yani ya hepsi vermeli ya hiçbiri vermemeli bilemedim
Asyavera Semosys 6 nisan cuma günü için Zeynep Akçöltekine randevu aldım bakalım nasıl mutlaka yazarım buradan
Semosys Nursel5565 Asyavera 6 nisan salı gününe geliyor 😊İnşallah memnun kalırsınız buradan yazın olmadı ben de bir sonraki randevumu ona alırım
Milenka Asyavera ben ilk randevuma Zeynep hanıma gittim. Beni çok güzel bir şekilde bilgilendirmisti. Nasıl beslenmek gerektiğine kadar. Bana o taraf ters geldiği için gitmedim tekrar ama memnun kalmistim
Asyavera Kuben evet çok sinir bozucu eşim 1-2 defa çok kısa görebildi bebeğimizi sonuçta oda merak ediyor hareketlerini görmek istiyor birde cihazlar gerçekten çok iyi net hersey belli ben istiyorum ki oda görsün
Asyavera Handan28 bence de çok önemli sizingittiğiniz doktor nerede muayane ücreti ne kadar veya doğum ücretleri ne kadar
Handan28 Asyavera benim gittiğim doktorun özel muayenehanesi var akasya Acıbadem de 400 TL muayene ücreti hastaneden hastaneye değişiyor Kavacık medistate de doğum yapıcam 8000 tl
Nursel5565 Karadumansu bende aynı hastaneye gidiyorum 24 haftalık gebeyim, benim doktorum Hüsniye Sedef Binöz hanım ve ondan çok memnunum, tavsiye ederim😊
Hilalcinkosahin Bende Medipol Zeynep Akçöltekin’e gidiyorum, 6.aydayım doktorumdan memnunum numarasını da veriyor tahlil sonuçları için oradan iletişime geçebiliyorum hastaneye gitmeme gerek kalmıyor. Tavsiye edebilirim 😊
Asyavera Hilalcinkosahin haftaya gidiyorum insallah iyi geçer muayene sırasında nasıl bebeğin fotografını net çekmek veya onu döndürmek için vs biraz bekliyor mu
Semosys Kuben Hayır orada yaptırmıycağım çok araştırdım Halil Mesut diye Pendik’te bir doktor var ve herkes çok memnun fiyat olarakta 390 TL dediler il dışından bile adama gelen varmış direk oraya gideceğim Ve babayı odaya almıyolarmış ama dışarda da bir ekran oluyor muş babada oradan görebiliyormuş Sizde bir araştırın doktor isterseniz çünkü herkes çok memnun
Kuben Semosys Ben Medipolde yaptırayım diyorum eşi de alıyor diye duydum tabi tekrar soracağım ama dediğiniz doktoru da araştırıcam. Teşekkür ederim 💗
Hilalcinkosahin Asyavera evet detaylıda yüzünü dönmediği için muayenede yüzünü yakalamak için uğraştı , her gittiğimde fotoğrafını aldımm
Asyavera Hilalcinkosahin bende 19.haftadan beri alıyorum zaten ayda 1 defa gidiyorum kızımda sağolsun çok güzel pozlar veriyor ama en son 29haftalıkken gittiğimde elindeydi yüz 5 dk mi ne sürdü ben eşimin yurtdışına çıkacağını görmek istediğini belirtmeme rağmen uğraşmadı bile tamam çocuk hareket edesi yoksa onun suçu değil ama insan üzülüyor bi resmi için heyecan yapıyoruz eşimle