Kuben Tazegebe1 Ben de o doktordan memnun kalmamıştım Ayşe hanımdan memnunum ama. İşte değişiyor mu bu durumlar bilemedim
Milenka Asyavera ben ilk randevuma Zeynep hanıma gittim. Beni çok güzel bir şekilde bilgilendirmisti. Nasıl beslenmek gerektiğine kadar. Bana o taraf ters geldiği için gitmedim tekrar ama memnun kalmistim
Kuben Semosys Ben Medipolde yaptırayım diyorum eşi de alıyor diye duydum tabi tekrar soracağım ama dediğiniz doktoru da araştırıcam. Teşekkür ederim 💗
Semosys Kuben bir bakın bu zamana kadar araştırdığım doktorların arasında en faZla yorum yapılan kişiydi doktor takviminde goggle da falan çok içime sindi yorumlar o yüzden 😊
Asyavera Semosys aa evet gittim geçen hafta çok güzel ilgilendi resmen muayene de 15-20 dk baktı bebeğe herşeyini inceledi gayette samimi ve sıcakkanlıydı muayene ederken hep konuştuk Zeynep hanım işe devam edeceğim
cileklidondurma Semosys Bende Zeynep Elmalıdan sonra ona geçiş yaptım memnunum numarasınıda veriyor tahlil sonuçlarını ordan atabilirsiniz ya da instagramdan
Semosys cileklidondurma teşekkür ederim Ben de zeynep elmalıyı çok istiyordum ama doğum iznine çıktı kaldı mecburen Ayşe ye gitmiştim
Yesimcakiroglu Merhabalar Bilgi olan bilgilendirebilir mi acaba ; Çamlıca Medipol de doğumdan sonra refakatçi hakkında bilgi verdiler mi kaç kişi kalabiliyorlar bir de doğumdan sonra odaya ziyaretçi alıyorlar mi acaba bilginiz var mıdır
cileklidondurma Yesimcakiroglu 1 kişi doğumdan sonra kalıyor dendi ama doğum esnasında yani eş ve bir refakatçi denmişti ama yatılı olarak 1 kişi kalabiliyor ziyaret yasaktı malesef ama tekrar bir bilgi almadım en son böyleydi
cileklidondurma Yesimcakiroglu 1-2 ay önceydi ama sorarım yine yarın gideceğim zaten benimde doğumuma az kaldı son ½ hafta
Yesimcakiroglu cileklidondurma Sorup yazarsanız çok sevinirim benim de erken doğum riskim var evde yatıyorum sadece doktor haftayı görmezsin dedi 2 gün önce ama o panikle sormayı unutmuşum yarın bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🙏