Nurgullmom Ssema1 Kişiden kişiye degisir ben 21 haftalıgım şuan hamile olduğum belli oluyo dışardan. Ama 17den sonra tam hamile gibi gorünmeye başladi ama
Zasya Ssema1 ilk gebeliğimde 32. Haftada doktor inanmayıp gebelik testi yapmıştı, o kadar karnım yoktu, şimdi 17. Haftamdayım toksam biraz çıkıyor
Ssema1 Zasya ama belim falan çok ince herkes beninoyle biliyor zayıfım yani ondan belli olabilir diye düşünüyorum
Zasya Ssema1 bende çok zayıfım, 170 boy 48 kilo 😂 ve hamileyim. Kişiden kiliye değişiyor tabi ki, nice zayıflar var şiştikçe şişiyor, ben hiç kilo almadım
Morvy Ssema1 ben 18 haftalığım şuan göbeğim çıktı ama kilo almadım çok dar birşeyler giyersen belki gözükür ama çok yemişsin gibi gözükür hamile karnı gibi gözükmez bence yani bende öyle belki kilo almış olsaydım biraz daha fazla olurdu karnım
NaneLimon36 Ssema1 ben 170 59 kiloyum 19. Haftamdayim ama sanki hiç bişey yok iç karnım geniş galiba sadece önce küçük top gibi duruyor 😄
Talyaninannesi Kişiden kişiye değişiyor tabi. Benim ilk gebeliğim. 14 e kadar hiç göbeğim yoktu. Şuan 17. Haftamdayım şimdiye kadar hiç göbeğim bu kadar büyümemişti. Bu 3 haftada resmen göbeğim çıktı ve böyle gergin ve sert. 19 a kadar çıkabilir yani canım.
Bloggeranne_93 Ssema1 ben suan 19 haftalığım açken minıcık yanı hamıle oldugum asla bellı degıl ama yemek yiyince fırlıyor azda olsa 😀 cok bellı olsun ıstıyosan ılla yemek ye cıkar epeyce 😄
[silindi] Ben şuan 12+3 üm ama geçen ay olan eteklerim şimdi bana olmuyo zaten önceden de biraz vardı göbeğim hamile olunca tam belli oldu
Zeynep_cavlak Ssema1 ben şuan 26+1 oldum.benim bile hamile oldugum belli olcak sekilde karnım yok canm bazilarinin iç karni genis olunca karnı geç cikiomus
derinsart Ssema1 valla benm tam belli olması 6.ayımı buldu😂 sanırım iç karnım geniş suan doguma 13 gün kaldi ama gören 6-7 aylık sanıyor
elediyebiri Ssema1 Benim 18. haftadan itibaren cikti. Malesef herkesin bünyesi farkli 🙈 Yani dümdüz bir karninda olabilir. Ya da Cok fazla da sisebilir. Ortasi da olabilir 😂
gulsahalp Ssema1 20 haftalığız hafif bir göbüş var ama hala dışardan hamile olduğum anlaşılmıyor ben belli olmasını istiyorum çok güzel bir şey tabi ki de belli olacak 🤗💜🙏🏻
DenizSayer Seydabadecakil sanırım galiba ama öyle zayıf biride değilim çıktı yani iç karın demek ki kiloylada alakalı değil benle aynı olan çok zayıf arkadaşımında hala çıkmadı yengemde baya kilolu sayılırdı 7 8 ayında hamile olduğu belli oluyordu yapısal demek