Nuray11 Ssema1 ben 26 haftalığım kıyafet giydikten sonra anca biraz gözükmeye başladı bol giyince yine gözükmez fazla
DenizSayer Seydabadecakil sanırım galiba ama öyle zayıf biride değilim çıktı yani iç karın demek ki kiloylada alakalı değil benle aynı olan çok zayıf arkadaşımında hala çıkmadı yengemde baya kilolu sayılırdı 7 8 ayında hamile olduğu belli oluyordu yapısal demek
Baobap Ssema1 20.haftalarda çıkmaya başlıyor. Şu an ki çıkıntınızın bebek olması imkansız. Gazdır muhtemelen ya da hormonal şişkinliktir. Ama siz Mayıs sonunda kilo almış olursanız onu bilemem.
Emel_Cihangir Ssema1 belli olmaz iç karnın genişse 6. ya da 7. Ayda çıkıyor benim öyle oldu daha yeni göbeklendim 8. Aydayım :)
Oglumveben34 Ssema1 23 haftalığım ayva göbeği denilen şekilde karnım var elbiselerden hiç belli olmuyor 🤣
Cigdemss Ssema1 yani belli olmayabilir herkeste durum farklı oluyor, benim 24-25 tem sonra şişti bir anda, o zamana kadar olan karnım hamile karnı gibi değildi, altta ayva göbeği gibi
Merinosunannesii Ssema1 benim 12 13 gibi çıkmaya baslamıştı dışardan belli olmuyordu tabi 19 da belli oluyordu dışardan dar giyinince
alimerve Ssema1 arkadaşın dediği gibi kişiden kişiye değişir iç karınla alakalı bir şey benim 16 haftadan sonra ciddi şekilde gözle görülür belli oldu yani 16 dan sonra büyümeye belli olmaya başladi
Zasya Ssema1 bende çok zayıfım, 170 boy 48 kilo 😂 ve hamileyim. Kişiden kiliye değişiyor tabi ki, nice zayıflar var şiştikçe şişiyor, ben hiç kilo almadım
MomHero2 Ssema1 ilk gebeliğim de 5.ayın sonuna doğru çıkmaya başladı sonra çok büyüdü🤭 ikinci gebeliğim sanırım daha erken çıkmaya başlıyor. Şuanki göbeğim 4 aylıkken vardı 😬