Bfduam papatya56 Dr en az altı ay, bi sene hatta sonra olmayınca hormon testi yapıyor kandaki değerlere bakıyor. Sen daha yeni başladın, olmadı dersin Dr a bebek düşündüğünü muayene ve hormonlara bakılabilir mi diye, Dr un takdiri gerisi.
Mouradi Bfduam Ya canım adet olucam kahverengi leke geliyor 😒 İnşaAllah sen bi güzel haber ver yaa adet olmaa ❤️
2melekannesi_ Bfduam yaa Allah razı olsun 🥲 tam da sevinemiyorum cidden çok karışıkmış Rabbim boş çevirmesin hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayalım hayırlısıyla 🤲🏻💜
Bfduam 2melekannesi_ kan verince rahatlarsın niye endişeleniyorum ki hamd olsun çizgi var, rahat olsana:) Dört gün önceki yumurtlamanın kaçıncı günüydü çıkmadı?
Mouradi Bfduam İnşaAllah canım benim ❤️ adeti görene kadar bekle bir belki hiçç olmadı İnşaAllah da olmazz 🥰
EsrSvm Mouradi Ya kuzum benim ☺️ İnşaallah son adet olur.Bir sonraki ay gebelik haberlerini yazarız sıra sıra 🥰
Mouradi Royem62 Yaa sizdemi ? 🤦🏻♀️ Şükür birimizin yüzü gülmedi beraberiz yine hepimizz😅❤️ İnşaAllah @Bfduam gebelik haberini verir 😍 adet oldum" değil :(