TunarinAnnesi Mouradi aslında yumurtlama dönemi pembe lekelenme oldu kuzum ☺️Solda batmam var bakalım adet geliyormu gelmiyormu ))
Mouradi TunarinAnnesi Yaa canım beklee adeti görmeden üzülmek yokk ama çokta umutlanmakta yok :) bende senin gibi bekliyorum,bugün adet günüm ama gelmedi. İnşaAllah gecikme bebiş gecikmesi olur negatiflerimizde pozitiflere döner canım ❤️🥰
TunarinAnnesi Bfduam ayı unutdum ama geçen miydi 2 ay öncesiydimi bende de 8 gün kadar sürdü normal 4 gün sürer aslında adetim
EsrSvm Mouradi Ay inşaallah gebelikten gecikiyordur kuzum benim 🤲🏻 İnşaallah güzel heberler verirsin bizlere ❤️☺️ Ben iyiyim kuzum çok şükür.Klomen yarın bitiyor.Pazartesi günü de kontrolüm var.İnşaallah güzel gelişir yumurtalar ☺️
Mouradi EsrSvm İnşaAllah yaa canımm negatifleri gören hepimiz iyi haber veririz 🥰❤️ İyi ol canım, İnşaAllah güzelce büyümüş olurlar canım, Şükür geçen ayda iyi büyümüşlerdi bu ayda daha iyi büyürler 😍
Bfduam Mouradi o kadar azdı ki bir kaç damla sadece, önceden de olsa bu kadar azdır fark edilmeyecek kadar.
papatya56 Bfduam Merak ettim dedım sorayım ınsallah olmassın bende yarın hastaneye gıtcem hayırlısı herseyın
Bfduam papatya56 sağ ol canım, inş hastane dönüşü haber verirsin. Sanırım muayene, hormon testi vs olacak.
papatya56 Bfduam Iltıhabım var onun ıcın gıtcem hormon testıne gerek var mı hormon testı ne oluyo bır aydır korunmuyorum doktora desem yapar mı
2melekannesi_ Kızlaar normalde bat yarın ama o kadar şiddetli kasık ağrım varki adetten beter dayanamadım test yaptım en azından negatif çıkar adeti beklerim diye vee o da ne ikinci çizgi çıktı silik şekilde 🙈😍😍 şoktayım hiç beklemiyordum adet beklerken böyle oldu çok şükür sizle de paylaşmak istedim inşallah darısı tüm bekleyenlere hepinize ❣️ Tabi korkular kaygılar bitmiyor ama nasipten ötesi yok bu günüme şükür diyorum🤲🏻
Bfduam papatya56 Dr en az altı ay, bi sene hatta sonra olmayınca hormon testi yapıyor kandaki değerlere bakıyor. Sen daha yeni başladın, olmadı dersin Dr a bebek düşündüğünü muayene ve hormonlara bakılabilir mi diye, Dr un takdiri gerisi.