Mouradi Bfduam Yaa sen yalnız bıraksaydın bizi :( İnşaAllah canım hep beraberde güzel haberlerimizi alırız mayısta 🥰
nlycltk Bfduam @papatya56 benimkide peçeteye geldi bugün dündü normalde belki gelemez demiştim ama umutlar diğer aya kaldı 😌
papatya56 nlycltk Gıttım canım ıltıhabım süreklı tekrarlıyo onun ıcın gıttım kan aldı pazartesı cıkıcak ultrasana gırdım hormon testını sordum gerek yok dedı bı senede ıkı kere hamıle kalmıssın gerek görmedi bir aydır korunmuyosun daha yenı bırakmışsın olur dedu
papatya56 Bfduam Benım mayıs ayındanda ümidüm yok ıltıhap için ılac vercek onu kullancam ılac kullanınca hamıle kalsam zararı olur mu acaba pazartesı sonucumu alırken sorcam
nlycltk papatya56 peçeteye geldi bnm de bakalım artık devamı ne zaman gelcek 😌 ee iyi bari iltiba pco ya falan soğan kürü de iyi geliyormuş bende öğlen gördüm netten baktım İbrahim Saraçoğlu videoları baktım de öle demiş bi bak sende istersen
Bfduam papatya56 sorarsın Dr yönlendirir inş. Iltihap sonrası yine olur, tek sağlık olsunda. Muayene oldun sanırım o masa insanı bi irkitiyor di mi?
nlycltk papatya56 bende burda okudum ettim YouTube den baktım İbrahim saraçoğlunun videolaeında hep etkili denmiş de
papatya56 Bfduam Karnımdan baktı altan baktığında cok korkuyodum inşallah canım Rabbim hepimize versın 🤲🏻