Ruzgarperisi Bfduam selam canım:) ben biraz uzak kalmak istedim buralardan. Belirtim sadece göğüs ağrısı gibi..bir kaç gündür.yani nerdeyse yumurtlamadan hemen sonra başladı.normalda son zamanlarda adete 1-2 gün kala hiss edərdim göğüs ağrısı. Yani bu ay ola bilirde olmaya bilirde. Çünki eşimle yumurtlamadan 3 gün önce ilişki oldu.sonra sehirdisina gitti işi için. Birde bugün markette burnuma küf kokusu geldi 😂😂ne alakaysa. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay için Allah sevindirir çok dua ediyorum.🤲
Bfduam TunarinAnnesi olsun canım, canın sağ olsun, mayısa inş. Bende o çizgiye irrite oluyorum, adeti Beklemek en iyisi de sabr edemiyoruz işte.
Mouradi TunarinAnnesi Yaaa dün bende yaşadım o negatifi,şimdi seni çok iyi anlıyorum😞 adetine kaç gün var canım?
TunarinAnnesi Bfduam hayırlısı kuzum yapacak bişey yok yarın sevk alıcam rahim filmine ama ilginç olan o ki bu ayda Dupaston kullandım ama silik çizgi yok geçen aylardaki neydi o Zaman kimyasal falanni yaşadim acaba 😳
TunarinAnnesi Mouradi canımız sağolsun kuzum vakti değilmiş ben gözümü Haziran’a aşilamaya diktim artık 😔son adet 23 Mart
Bfduam TunarinAnnesi yeni öğrendin daha tek çizgiyi, irrite bi şey o, alışacaksın inş yarına kadar, üzme kendini. Yarın Dr bakalım nasıl yönlendirecek.
Mouradi TunarinAnnesi Ya adetine var 2 gün, insan umutlandırmak istemiyor ama gec döllenme falan diye düşünüyor.. İnşaAllah o zaman aşılamaya kadar tam olarak aklından çıkarırsın vee çıkardığın ay güzel haberi alırsın diye inanıyorum ❤️
TunarinAnnesi Bfduam ayı unutdum ama geçen miydi 2 ay öncesiydimi bende de 8 gün kadar sürdü normal 4 gün sürer aslında adetim
EsrSvm Mouradi Kuzum tekrar test mi yapsan acaba 🤔 Gerçi dün yapmışsın şimdi gördüm.Duphaston falan kullanmışmıydın kuzum ?
Mouradi EsrSvm Adet günüm bugün İnşaAllah adet olmazsam 2 3 güne yapıcam canım ❤️ Yok canım kullanmadım sadece şimdi folik asit kullanıyorum. Adete yakın öyle akıntım ilk defa oldu, çok garip :( sen nasılsın canım?🥰
TunarinAnnesi Mouradi aslında yumurtlama dönemi pembe lekelenme oldu kuzum ☺️Solda batmam var bakalım adet geliyormu gelmiyormu ))
EsrSvm Mouradi Ay inşaallah gebelikten gecikiyordur kuzum benim 🤲🏻 İnşaallah güzel heberler verirsin bizlere ❤️☺️ Ben iyiyim kuzum çok şükür.Klomen yarın bitiyor.Pazartesi günü de kontrolüm var.İnşaallah güzel gelişir yumurtalar ☺️