TunarinAnnesi Bfduam seninkilerde benziyor canm Ben gecen hamileligimde siqara kokusuna aglamistim bide karnim 5 aylik gibi sismisdi bogazimda duyum vardi sanki yutkunamiyordum dudaklarimda catlamisdi bide sut gibi sulu beyaz akintim vardi InsAllah hamileyizdir 🤲🕋🌙🤲🤰
Bfduam TunarinAnnesi beyaz akıntı çok az kuzum, bir kaç damla sadece öyle devamlılığı yok. inş hayırlı sonuçlar olur, kırmızılar gelirse de üzülme mayısa inş.
Zeyneep7 Merhaba benimde 4 gün var adetime pazartesiyi gösteriyor uygulama yarın test alıp cuma yapsam mı diyorum varsa çıkar dimi 2 gün öncesinde sonra da aman bırak diyorum geçsin üzülüyoruz daha çok bu sabırsızlık yüzünden. Benim de sırt ağrım var belirti olarak şuan sadece ama adet belirtisi olarak da görülüyor mu bilmiyorum daha önce böyle olmazdı
Ruzgarperisi Royem49 ben bu ay ve önümüzdeki 9 ay adet olmayı beklemiyorum. 😂 Tabi herşeyi Allah bilir. İnşallah güzel Rabbim beni ve istəyən herkesi bu güzel ayda sevindirir 🤲🤲
Bfduam Ruzgarperisi inş canım kalbindeki gerçeğin olur. Hayırlısıyla belirttilerin mi var, bat ne zaman?
Ruzgarperisi Bfduam selam canım:) ben biraz uzak kalmak istedim buralardan. Belirtim sadece göğüs ağrısı gibi..bir kaç gündür.yani nerdeyse yumurtlamadan hemen sonra başladı.normalda son zamanlarda adete 1-2 gün kala hiss edərdim göğüs ağrısı. Yani bu ay ola bilirde olmaya bilirde. Çünki eşimle yumurtlamadan 3 gün önce ilişki oldu.sonra sehirdisina gitti işi için. Birde bugün markette burnuma küf kokusu geldi 😂😂ne alakaysa. Hayırlısı olsun. İnşallah bu ay için Allah sevindirir çok dua ediyorum.🤲
Mouradi Bfduam Sende canım durumlar nasıl ? Benim adetim gelmedi hala, bide hiç olmazdı böyle adete yakın af edersin şeffaf akıntım bide beyaz akıntım var,hani yumurtlama döneminde olur ya öyle. Kafam karışık 🤦🏻♀️
EsrSvm Mouradi Kuzum tekrar test mi yapsan acaba 🤔 Gerçi dün yapmışsın şimdi gördüm.Duphaston falan kullanmışmıydın kuzum ?