Bfduam 2melekannesi_ bat 22 siymiş, aynıyız senle, ben bugün dayanamadım test yaptım negatifi gördüm.
nlycltk Bfduam zo olmadım daha 8 sınıf bitimiydi 😂 lise bitti üni 1. Sınıf yaz nişanlandık 1 sene geçti sonra askere gitti o zamanlar tabi 1 seneydi geldi etti derken 2018 eylülde evlendik 😂😂
2melekannesi_ Bfduam ben de dün yaptım negatifti ama benim yumurtlama olalı daha bugün 10 gün oldu yani erken biliyodum çıkmayacağını günüm geçince anca belli olur varsa
Bfduam 2melekannesi_ ovulasyon yapmadığımdan net bilmiyorum yumurtlama günümüde, sekiz, dokuz gün önce beyaz akıntm gelmişti yoğun katı kıvamlı, o gün yumurtlama mıdır sence? Benim pek akıntım olmaz ondan bilemedimne olduğunu.
2melekannesi_ Bfduam olmuş olabilir evet sadece o gün gelip kesildiyse yumurtlamadır. Benim mesela 4 5 gündür devamlı akıntım var beyaz kıvamlı gebeliğe yormalı mıyım bilmiyorum🙄
Bfduam 2melekannesi_ aynen sadece o gün geldi daha gelmedi. Canım beyaz akıntıya öyle derler, benim olmadığından bilmiyorum, inş seninki hamileliktendir.
nlycltk papatya56 belki denk gelirsiniz kız belli mi olur hem sende kafandan çıkarmış olursun hamilelik şeyini bide sen rahim filmi falan çektirdin mi