nlycltk papatya56 bi gün bekle o zaman tutma canım yarın bakarsın bi genelde böle mi oluyor geleceği zaman
papatya56 nlycltk Yok canım ilk olduğum zaman camasırama gelirdi beyaz gıyıyorum hep baktım hıc bısey yok bı damla peceteye geldı
MelisDeniz nlycltk insallah doğru zamanda bebeklerimiz sağlıkla gelir 😍 Pco var bende ama doktor gebeliğine engel değil dedi. Dostinex içtim olcak sandım prolaktin düştü her şey yoluna gircek dedim olması şimdi bir 40 gün daha bekle kaç kez 40 40 of yazarken ağlamak istiyorum ya çok karamsar oldum bir süre denemek bile istemiyorum yoksa kafayı yicem 😔
nlycltk MelisDeniz ay öle oluyor bende bugün testte tek çizgi görünce moralim bozuldu zor tuttum avuttum kendimi sonra yemekten sonra tatlı dolaptan çıkarırken herye döktüm hem ağladım hem sildim heryeri biraz rahatladım ama doksalar gene ağlarım heralde anne olamamak duygusu düşüncesi beni çok üzüyo
MelisDeniz nlycltk beni de çok üzüyor ben de ağladım sonra sustum avuttum kendimi birine anlatınca çok takıyosun diyolar kimseye anlatamamaktan daha çok ağlıyorum sadece burda sizinle konuşunca rahatlıyorum çünkü biliyorum benim gibi hisseden anne olmak isteyen bekleyen güzel insanlar var burda.. benim canım beni anlamıyorken hiç tanımadığım ama ruhları tanıdık kadınlarla dertleşiyorum iyi geliyor 🤷🏻♀️
Bfduam nlycltk cidden yıpratıcı süreçler, inş Rabbim hayırlı vakitte hayırlı haberlerinide bizlere verdirecek.
nlycltk MelisDeniz öle ya bakıyorum çift çizgi testlere imrenmiyor değilim valla bi gün görürmüyüm diye olmadıkça daha çok Strese giriyorum hiç mi olmucak etmişler diye ama elden gelen bişey de yok ki yapabilsek
Bfduam MelisDeniz hanımlar bu kadar hırpalamayayım kendinizi, muhakkak bir zamanı var ve onu bekliyordur. Bugün bende negatif gördüm üç günüm var, dahada döner mi pozitife, düşük ihtimal. Ne yapalım, nasip deyip yola devam demekten başka?
nlycltk Bfduam valla öle bide eşimle 6 sene sevgili 3 sene nişanlı ve bu eylül evleneli 3 sene olcak o kadar çok istiyoruz ki 1 sene istemedik herşey rayına otursun diye sonra işte rahimde perde şekil bozuklu derken yıprandım yoruldum ister istemez
Bfduam nlycltk tevekkül ve teslimiyetten başka yol yok gibi görünüyor, inş güzel haberlerinizide alacağız Allah’ın izniyle bozmayın moralinizi.
Bfduam 2melekannesi_ bende vermemişti, hatta niye sürekli kanamam var ve uzun sürdü diye Dr a gitmiştim öyle anladım kimyasalı.
Bfduam nlycltk amin inş, ben çok uzun ara verdim iş hayatı vs derken on yılıda geçti, nasip artık herşey.