papatya56 nlycltk İki kere dusuk yaptım genetıge gıttım kan pıhtılasmam cıktı doktor istemedi benden rahim filmini yaptırmadım
nlycltk papatya56 bu ay da dene olmadı bi film çektir bence fayda var ne kaybedersin ki sonuçta benim perde başka doktor bilemedi en son gittim Prof bildi hemde el muanesi ile sonra film gönderdi şekil bozukluğu gözüktü perdeyle beraber misal sol tüpüme giden yeri kapatmıştı oraya ilaç hiç bi şekilde gitmemişti
papatya56 nlycltk Canım ocakta dusuk yaptım ıkı ay korundum bır aydır korunmayı bırakmısım doktorumda bı sene gecmeden korkma olur dedi benım sureklı ıltıhabım oluyo ılac kullanıyorum ıkı ay sonra tekrarlıyo ılk bebegımde evlendım bır ay sonra oldu ıkıncısıde uc ay korundum üç ay sonra oldu
Bfduam 2melekannesi_ aynen sadece o gün geldi daha gelmedi. Canım beyaz akıntıya öyle derler, benim olmadığından bilmiyorum, inş seninki hamileliktendir.
papatya56 Bfduam Adetım geçmeden test yapmam artık ovulasyon testıde kullanmıcam dıger bebegımde öyle yaptım test kullanmadım gunum gecmedende test yapmamıstım o ay hamıle kalmıstım
Bfduam papatya56 bak diğer hamiliklerinde çok gecikmeden kalmışsın, yine kalırsın bu kadar hırpalama kendini.
nlycltk papatya56 hormon testi kandan bakılıyor demi bi ara yaptırmıştım bi sıkıntı çıkmadı evet 2020 şubatta hamile kaldım kimyasal oldu o kanamayla tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu malesef 2 ay art Arda oldu yani doktor bi sıkıntı görmemişti altta muane falanda olmuştum ama görmediler sorunu en son gittim doktor da çıktı herşey
papatya56 Bfduam Oyle yapcam stresten uyuyamadım eşim kızdı temızlık felan yapıyorum aklımdan cıksın diye öbür bebeklere hemen kaldım eşime diyorum ben sankı anne olmucam oda kızıyo bana hıc bısey yapmıcam bu ay test felan folık asit kullanıyomusun canım
Bfduam papatya56 yo bende ovulasyon vs yapmıyorum. Folik asit evet prowomen diye gıda takviyesi kullanıyorum. Evet eşin haklı, hamd olsun hamile kalabiliyorsun, neden bu kadar kendini yıpratıyorsun ki?