Merhaba kızlar 👋🏻
doktor b12nin sınırda olduğu için iğne verdi ismi dodex 32+5 günlük hamileyim acaba iğnenin bebeğe bi sakıncası olur mu? Kullanan oldu mu yada bilgisi olan
B12 için iğne...
Aysegultkk canım ben kullanıyorum 27 haftalığım doktor bebek için zararlı bişeyi vermez kullanmanı istemez buradaki kimse doktordan iyi bilemez bence
Nazmiyekndmr sürekli gittiğim doktorum değildi normal hap felan kullandım ama iğneyi ilk defa kullanacağım direk kana karışan bişey olunca da tereddüt ettim
Aysegultkk Ben kullanıyorum ilk gebeligimdede simdi ki gebeligimdede aksine iyi bir etkisi vsr bebege diye biliyorum
Aysegultkk aynı ilacı 1 ay önce kullandım her hangi bir problem yaşamadim
Aysegultkk ben kullanıyorum su anda haftada bır kez ıgne dodeks herhangı bı sakıncası yoktur yararı var fazla olsun eksık olmasın dedı doktorum
Aysegultkk kullanıyorum bebeğe bir zararı yok güvenle kullanabilirsin. Zaten adı üstünde vitamin…
Burcinn07- teşekkür ederim canım faydası oldu mu benim b12 eksik olunca aşırı halsiz oluyorumda
dlcmstn teşekkür ederim canım🌸
gulin-35 peki faydası oldu mu vucudunuzda dinçlik gibi felan
Aysegultkk ben kullandım bir sorunumuz olmadı
Aysegultkk ayda 1 bende yaptırıyorum 2 tane kaldı. Korkma
Aysegultkk Hamile olduğumu öğrenmeden önce değerlerime baktırmak için kan testi yaptırmıştım o zaman vermişti doktor 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktoruma sordum haftada bir kullanmaya devam et dedi sorun yok yani canım
Aysegultkk ewet var daha enerjık hıssedıyorum kendımı tekrar kan tahlılı verdım ıgneden sonra duzelmıs cok yukselmemıs ama normale donmustu b12 devam et dedı ıkıncı kutuyu aldım sımdı
Seher112 teşekkür ederim 🌸
gulin-35 çok sevindim faydası olmasına çünkü cidden sürekli halsiz oluyor böyle insan
Selenayciydem iğneyi mi yoksa toz şeklinde mi kullandınız
Aysegultkk ben hamileligimin basinda kullandim haftada bir vuruluyodum sonra doktorum kesmisti
Zezeeeyyldrm internette hamileliğin ilk 3 ayında kullanılmamalı yazıyor tabii ne kadar doğru bilemem doktor bilgisi yanında