Aysegultkk kullanıyorum bebeğe bir zararı yok güvenle kullanabilirsin. Zaten adı üstünde vitamin…
B12 için iğne...
Burcinn07- teşekkür ederim canım faydası oldu mu benim b12 eksik olunca aşırı halsiz oluyorumda
dlcmstn teşekkür ederim canım🌸
gulin-35 peki faydası oldu mu vucudunuzda dinçlik gibi felan
Aysegultkk ben kullandım bir sorunumuz olmadı
Aysegultkk ayda 1 bende yaptırıyorum 2 tane kaldı. Korkma
Aysegultkk Hamile olduğumu öğrenmeden önce değerlerime baktırmak için kan testi yaptırmıştım o zaman vermişti doktor 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktoruma sordum haftada bir kullanmaya devam et dedi sorun yok yani canım
Aysegultkk ewet var daha enerjık hıssedıyorum kendımı tekrar kan tahlılı verdım ıgneden sonra duzelmıs cok yukselmemıs ama normale donmustu b12 devam et dedı ıkıncı kutuyu aldım sımdı
Seher112 teşekkür ederim 🌸
gulin-35 çok sevindim faydası olmasına çünkü cidden sürekli halsiz oluyor böyle insan
Selenayciydem iğneyi mi yoksa toz şeklinde mi kullandınız
Aysegultkk ben hamileligimin basinda kullandim haftada bir vuruluyodum sonra doktorum kesmisti
Zezeeeyyldrm internette hamileliğin ilk 3 ayında kullanılmamalı yazıyor tabii ne kadar doğru bilemem doktor bilgisi yanında
Aysegultkk son zamanlarda da halsızlık gorulebılıyor bı de bazı vıtamınler eksık olunca daha da artıyor malesef
Aysegultkk oldu benim değerim aşırı düşük değildi iğneden sonra doktorum tekrardan B12 tahlili yaptı dengelenmiş oldu
Aysegultkk ben hamile kalmadan kullaniyordum doktorum devam etmemi soyledi bende ettim cok sukur bir sikinti olmadi
Burcinn07- Malesef öyle oluyor bebişlerimiz gereken vitamini bizden alıyor canları sağolsun sağlıklı olsunlar da🥰🥰
Burcinn07- inşallah banada faydası olur bakalım
Zezeeeyyldrm Maşallah çok sevindim canım🌸
Aysegultkk iğne kullandım