zeynepyesimd Sermec27 sizi biliyorum sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🧿 2cocuk1kediannesi sağlıkla gelsin 🌸
Seher112 zeynepyesimd bizde bugün doktora gittk 35+3 üz doktorumuz 20-26 nisan arası seçin dedi 24/04 olsun dedik ama 21/04 olabilir gibi tabi öncesinde sancın olursa erken alırım doğuma dedi doktorum Hayırlısı
zeynepyesimd Seher112 evet bize de normalde 17-23 Nisan arasında bir gün seçersiniz demişti sonra sancım çıkınca o kadar beklemez gibi dedi 17 Nisan’a gün aldık eğer haftaya sancım artarsa daha öne de çekebilirmiş
zeynepyesimd Meyra_21 eğer pozisyonu değişmediyse verir diye düşünüyorum ben 36.haftamda aldım 38+3 e denk geliyor, size de 39.haftanın içinde gün verir muhtemelen 🤩
zeynepyesimd Bilgenurrr bende korkmuyor değilim ama şu an daha çok heyecan var 🙈 ilk doğum mu olacak sizinde
NefesDeniz zeynepyesimd Maşallah Allahım hepimize güç kuvvet versin sağlıkla kavuşalım yavrularımıza🌸
Beybisiannesi zeynepyesimd Bende kendi isteğimle sezeryan olacağım tam annemim doğum günü ile aynı 10 nisan ❣
pia34 zeynepyesimd Kaç haftalıksınız şu an? Planlı sezaryen olanlar da mı nst’ye giriyor? Kaçıncı haftada görüştünüz bu konuyu doktorla acaba? Bir de kaçıncı haftaya denk geliyor 21 nisan tarihi?
zeynepyesimd pia34 36+0 dayım bugün ilk defa nst ye girdim normalde 35.haftadan itibaren giriliyor bildiğim kadarıyla, 21 nisan tam 39.haftama denk geliyor 17 nisan 38+3′e
Bugcuu @zeynepyesimd aaa 21/2021 hiç aklıma gelmemişti bak benim 😄 oğlumun Doğumu ani ve acil bir şekilde olmuştu kontrole diye gittim 40 haftalıkken Doğuma almıştı doktor. 17/04/2017 de 😄 kızıma 25/26 Nisa’n gibi alırız dedi erken demezse belki 21 de olabilir ay ne güzel olur 😄
zeynepyesimd Bugcuu evet çok güzel 21.04.2021 bence olursa siz isteyin bizde olmadı 🥺ama 17.04.2021 de güzel sankii 😍
zeynepyesimd SerpilAlmac ayy gerçekten mi çok heyecanlı 🤩 sağlıkla kucağınıza alın rabbim yardımcınız olsun 💕