prensesannesii_ Meyra_21 benim kızım makat doktrm 38+3 sezeryan için gün verdi ağrın olur doğum başlarsa ters gelir dedi ama bana erken geldi
Meyra_21 prensesannesii_ erken değil 37. Haftadan sonra hiç korkma canım .benim doktorum sezaryan da olsa 40.haftada alırım dedi ama sancın felan olursa hemen gel oyalanma dedi .şimdi en ufak bişeyde tedirgin oluyorum ya hastaneye geç kalırsam diye
Nisaaa Dilara8228 kaç haftalıksın canım sezeryan mı olacaksın normal mi bnm sana yakın o yüzden soruyorum ☺️
prensesannesii_ Meyra_21 senindemi ters bebeğin? Belki döner diye umut edyrm hala ama hemen alalım dedi. Seni ne güzel 40 haftaya kadar bekletecek
Yusuf_yildz zeynepyesimd 39+0 haftaligiz ne ağrı ne sancı var sadece sarı akıntım var bekliyoruz ne zaman gelicek kızım
Sfy-8013 Benim de 16 Nisan a gün verdi doktor 39+0 olacak ama geç gibi geldi bana nasıl dayanacagim bilmiyorum 3.sezeryan olacak gebelik şekerim var ve suyum fazla
zeynepyesimd Sfy-8013 aa ne güzel 1 gün olacak aramızda 🌸 maşallah tecrübelisiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 diğerleride mi sezaryendi
Meyra_21 prensesannesii_ benim bebeğim yan duruyor .40. Haftayı beklemesi güzel ama bi yandan da bişey olucak diye korkuyorum. Sezaryan doğum için hastaneye gitmeye geç kalırsam diye