Minik_kalplim_ minikturta 15+3 deyim şuana kadar da 1 kilo ya var ya yok bakacaz artık son zamanlara😂 sen kaçsın?
minikturta Minik_kalplim_ 24+2 doktorum aylık 500 gram alma hakkin var dedi ben haftalık 1 kilo alıyorum skwhzkqnzkabdj😀 o haftalarda hiç kilo almadıydım sabit gidiyordum sonradan bozuldu 😀
Hatice68 Minik_kalplim_ valla bende ekmeğe cok düşkün değilim ya yemesem aklıma bile gelmiyo desem yeridir
icedearth Minik_kalplim_ valla ben ekmek yiyorum bulantıyı kesen tek şey o çünkü değerlerim ve kilom gayet normal
Sermec27 Minik_kalplim_ günlük 1 dilim tam bugday ekmeği tüketiyorum sadece gebelik şekeri sağ olsun 🥴
smylmz Minik_kalplim_ Diyetisyene gittim 1800 kalorilik bir diyet listesi verildi gebeliğe uygun. Tam buğday ekmek tüketiyorum her 3 öğün 2 dilim ekmek ye demişti
escmrk Asyaayaz1 ilk 3 ayda 7 kilo alınca bende yediklerime dikkat etmeye başladım 😂 19 haftalık olduk bugün, dün biride sanki göbeği çıkışta hamile pantolonu giymeye başlamış dedi aldığım kilolardan bırak pantolonu taytlarıma giremez oldum 😂
ozlmcnn escmrk uuu 3 ayda 7 kilo maşallah 😃 ben 60 la başladım şuan 61 im ilk trimester bitiyor 😃neyse sağlıklı olunda bebişinizde sizde kilo hallolur😃