mercimeginanne Minik_kalplim_ 1 ekmek yediğim günler oluyordu gebeyken 😂 ama akşam yemezdim yada 1-2 dilimcik o kadar :)
Asyaayaz1 Ayıptır söylemesi ilk başlarda öküz gibi yedim sonra suyum fazla çıktı 1 aydır sadece bir dilim yiyorum
escmrk Asyaayaz1 ilk 3 ayda 7 kilo alınca bende yediklerime dikkat etmeye başladım 😂 19 haftalık olduk bugün, dün biride sanki göbeği çıkışta hamile pantolonu giymeye başlamış dedi aldığım kilolardan bırak pantolonu taytlarıma giremez oldum 😂
Rabis01 Asyaayaz1 bende ayni sekil 😀 sabah 1tum aksam 1tum ekmek yiyodum makarnayi bile ekmekle yiyordum suyum fazla cikti şuan sabahlari 2dilim tam bugday ekmegi yiyorum bazen aksam ve oglen hic yemiyorum bazende 1er dilim yiyorum
Yasoo96 Yulaf yiyorum. Bayadir ekmek yemedim. Bence ekmek cok bagimlilik yapiyor.yemezken asla canim istemiyor 🤔🤔
Sisi Minik_kalplim_ sabahları doyuyorum eğer çok aç isem ekmek yerine patates haşlıyorum daha doyurucu oluyor yanında 1 kk peynir 1 kk kaşar 1 yumurta 1 yk tahin pekmez yiyorum 1 dl ekmek ile domates salataık ve zeytin oldukça doyurucu oluyor🤗 akşam yemeğinde de 1 ya da 2 dl yiyorum yani toplam 4 yada 5 dl yemiş oluyorum. Akşamları acıksamda yememeye çalışıyorum çünki kilo sorunum var 83 kiloyum😓
minikturta Minik_kalplim_ en az bi yarim ekmeğimiz var da fazlasını bilmiyorum 😀😀😀 ekmeğimi yerken gözüm eşimin ekmeğinde oluyor onuda yesem diyorum yani doymuyorum 1 dilim yiyenler napiyo ay😀
Minik_kalplim_ minikturta 15+3 deyim şuana kadar da 1 kilo ya var ya yok bakacaz artık son zamanlara😂 sen kaçsın?