ozlmcnn escmrk uuu 3 ayda 7 kilo maşallah 😃 ben 60 la başladım şuan 61 im ilk trimester bitiyor 😃neyse sağlıklı olunda bebişinizde sizde kilo hallolur😃
Esekoldurengunes 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum, tam buğday ekmeği çok yedirmiyor tıkıyor. Beyaz ekmek olsa bir yarım ekmek götürüyordum 😄
Sisi Minik_kalplim_ sabahları doyuyorum eğer çok aç isem ekmek yerine patates haşlıyorum daha doyurucu oluyor yanında 1 kk peynir 1 kk kaşar 1 yumurta 1 yk tahin pekmez yiyorum 1 dl ekmek ile domates salataık ve zeytin oldukça doyurucu oluyor🤗 akşam yemeğinde de 1 ya da 2 dl yiyorum yani toplam 4 yada 5 dl yemiş oluyorum. Akşamları acıksamda yememeye çalışıyorum çünki kilo sorunum var 83 kiloyum😓
cemreninannesi67 Minik_kalplim_ kahvaltıda 1 tane normal ekmek bitiriyodum ama 30 haftada 17 kilo alınca kestim ekmeği hiç yemiyorum kahvaltıda haşlanmış yumurta kırmızı biber salatalık domates zeytin peynir kaşar bunları yiyorum beni tok tutuyo gün içi öğünlerimde de asla yemiyorum ekmek akşamda ekmeği bırakınca 1 ayda 1 kilo almişım sadece
Rabis01 Asyaayaz1 bende ayni sekil 😀 sabah 1tum aksam 1tum ekmek yiyodum makarnayi bile ekmekle yiyordum suyum fazla cikti şuan sabahlari 2dilim tam bugday ekmegi yiyorum bazen aksam ve oglen hic yemiyorum bazende 1er dilim yiyorum
MeloMelo Minik_kalplim_ 2dilim tam buğday ekmek yerim kahvaltıda, akşamları da hiç ekmek yemem onun yerine pilav makarna tercih ediyorum🙂
Thutik Minik_kalplim_ ya karbonhidrat sevmeme rağmen ekmeğin tadını sevemiyorum bir türlü, hangi çeşidini yesem alışamadım 🥺 diyetisyenin zoruyla 1 dilim ekmek ekledik kahvaltıya. Kahvaltı bitince zorla da olsa kemiriyorum artık bir şekilde 😁
Leylarana Minik_kalplim_ 1 dilim tam buğday yiyorum önceden yemiyordum ama gebelikten sonra yemeye başladım.
Prenseslerannesi34 Minik_kalplim_ Sabah öğle kendimi tutuyorum sabah bir dilim öğlen 1 2 dilim ama akşam 2 yi buluyor akşamları çok acikiyorum ben. Kepek tahıllı vs yiyoruz yillardir
Buketkucuk Minik_kalplim_ ben en fazla 3 dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği tüketiyorum adla beyaz ekmek tüketmiyorum beşinci ayımdan beri, şuan sekiz aylığım