EylulHifaa minna-k benimde öyle canım arada kasık ağrım bel ağrım ve uykum geliyor göğüslerim de hep sert dokunamıyorum ama bazı zamanlar da çok midem bulanıyor sanırım benim mide bulantım olucak ods en korktuğum şeydi🥺
Edali87 derindemir benim karnim niye sis davul gibi onu anlamıyorum içerideki daha üzüm kadar bir şey dıştaki karpuz🤣🤣bende elbise giyerim artık üşüyen bi tip olduğumdan anca yazın normale.donuyorum
Serifeberay tipikbiryayburcu benden çok çevrenin heyecanı var 🤷♀️4.ay dolmadan öğrenmeyi düşünmüyorum yanılma payını kaldıramam 🤦♀️😀
tipikbiryayburcu Serifeberay bir de o durum var di mi kız diyip erkek çıkması falan 😬 Sağlıkla gelir inşallah 🥰
Kmlltfy50 Selocan59 hic gecmeyen bir bas agrisimi sizinkide benimki hic gecmiyor uykumdan uyaniyorum ozellikle yattigimda usume ve titreme geliyo bas agrisi mahvetti beni 3 gundur hic durmadan agriyo iki yasinda oglum var zor ilgileniyorum onunla basimi tutamiyorum
Selocan59 Kmlltfy50 yok kuzum öyle geçmeyenden degil ama beni mahvediyor uyuyunca kesiliyor ama uykum yok uykusuz bi hamilelik sizde migren veya sinüzit varsa tetikliyordur belki bilmiyorsunuz sinüzit olabilir üşüme kafamda üşüyor bende üşüyorum sürekli hırka yelek üstümde ne varsa kapşonlu ve kapşonu hep başımda
Fhatice Hilal1608 Ben regl olucağım günde test yaptım. Grip oldum ilaç almak istedim önce test yapmak istedim idrar da çıkınca aynı gün kan verdim 248 çıktı. Bugün doktora gittim keseyi de gördü doktor. Bebek için haftaya tekrar gidicem ben Cuma günü tam 5 hafta olucam 🙂
tipikbiryayburcu Una_Seda 3 kere kan testi verdim hcg artışı güzeldi canım ama henüz muayene olmadım salı günü olucam 5+6′da inşallah bebişi görürüz 🥰😍🤲🏻
tipikbiryayburcu mineciftci905- Benim de öyle canım her an adet gelecekmiiş gibi sancı ve ağrı oluyor ama göğüsümdeki ağrı geçti hatta hiç yok gibi
tipikbiryayburcu EylulHifaa Valla hala gibi kuzum ya. Ara ara çok nadir hafif sancı vuruyor o kadar. Onun dışında ne bulantı, ne uykusuzluk halsizlik hiçbir şey yok. Hatta göğüslermin ağrısı bile geçti gibi yok denecek kadar hafif😬 İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur
EylulHifaa tipikbiryayburcu endişe etme kuzucum gayet sağlıklıdır bebişin daha çok küçük olduğu için belirtiler olmayabilirmiş zamanla belli olurmuş öyle diyorlar
Ceya Yasemnkrbulut2311_ limonlu soda iyi geliyor bana. Soğuk freşh şeyler baya rahatlatıyor. Özellikle dondurma aşırı iyi geliyor mideme ama çikolatalı olan değil meyveli olanlar