Kaderyerrr tipikbiryayburcu bende normalde yedi hafta beş günlükmüşüm ama geç döllenme olduğu için beş hafta beş günlükteyim bugün keseyi gördük şükür ❤️
Hilal_cskn38 tipikbiryayburcu inan hiç öyle değil yorgunluk bititirıtor hızlı kılo aldım 4 kilo aldım iki ay içinde
EylulHifaa Una_Seda canım bende 4+6 haftalığım bende de oluyor bazen kasık ağrısı ve batması normalmiş onlar
Una_Seda EylulHifaa evet doktor her ay regl gününde vücut kendini adet olacak sandığı için belirtiler hep oluyormuş, bu şikayetleri sanırım bi süre daha çekeceğiz 🙈
tipikbiryayburcu Una_Seda Çok geçmiş olsun. Bendede ara ara kasık ağrısı ve adet gibi sancı var göğüslerimin yanları acıyor dokununca
EylulHifaa tipikbiryayburcu kuşum senin belirtilerin yoktu başladı mı tekrar diyordun ya öyle bütün belirtilerim gitti diye😅
Una_Seda tipikbiryayburcu çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Kan testi verdiniz mi muayeneye gittiniz mi hiç 🍓
Yasemnkrbulut2311_ Ceya yemek yiyemiyorum zaten sade yağsız şeyler tüketiliyorm geri kalan herşey kokuyor buzdolabına yaklaşamıyorum resmen mide yanması için doktora gittiğim de sorayım o zaman yoksa geçecek gibi değil soda önerenler var sizce geçiriyor mu
Ceya Yasemnkrbulut2311_ limonlu soda iyi geliyor bana. Soğuk freşh şeyler baya rahatlatıyor. Özellikle dondurma aşırı iyi geliyor mideme ama çikolatalı olan değil meyveli olanlar
tipikbiryayburcu EylulHifaa Valla hala gibi kuzum ya. Ara ara çok nadir hafif sancı vuruyor o kadar. Onun dışında ne bulantı, ne uykusuzluk halsizlik hiçbir şey yok. Hatta göğüslermin ağrısı bile geçti gibi yok denecek kadar hafif😬 İnşallah sıkıntılı bi durum yoktur
mineciftci905- tipikbiryayburcu bende 5+4 keseyi gördük ama bebeği göremedik 2 hafta sonra gidip kalp atışına bakıcaz şimdilik iyi ama karnımda ağrılar var adet olursunuzda sancınız olurya hafiften öyle bir ağrı
tipikbiryayburcu mineciftci905- Benim de öyle canım her an adet gelecekmiiş gibi sancı ve ağrı oluyor ama göğüsümdeki ağrı geçti hatta hiç yok gibi
EylulHifaa Una_Seda aynen öyle canım benim olsun bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler dünyaya gelsinlerde anneleri onlar için herşeye katlanırlar öyle değil mi❤️
tipikbiryayburcu Una_Seda 3 kere kan testi verdim hcg artışı güzeldi canım ama henüz muayene olmadım salı günü olucam 5+6′da inşallah bebişi görürüz 🥰😍🤲🏻
EylulHifaa minna-k benimde öyle canım arada kasık ağrım bel ağrım ve uykum geliyor göğüslerim de hep sert dokunamıyorum ama bazı zamanlar da çok midem bulanıyor sanırım benim mide bulantım olucak ods en korktuğum şeydi🥺