EylulHifaa tipikbiryayburcu endişe etme kuzucum gayet sağlıklıdır bebişin daha çok küçük olduğu için belirtiler olmayabilirmiş zamanla belli olurmuş öyle diyorlar
Momlife1 Bende 4+2 tim pazartesi kan verdim beta 337 çıktı cuma günüde vericem inşallah 7 8 hastalıkken gitmeyi düşünüyorum hem direk kalp atışını duyabilmek için inşallah ikinci hamilelik olsada insanın heyecanı değişmiyormuş
Hilal_cskn38 Una_Seda aynı bende o haftalarda öyleydim göğüs agrı vs normal yani bol bol dinlen iyi oluyor
Duyguogunc tipikbiryayburcu 3 haftalıkken öğrendim şuan 12 haftalığım haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğim inşallah günlerim bulantıyla geçiyor çubuk kraker yiyorum sürekli dualarınızda olmak dileğiyle çabuk atlatayım bu dönemi 🤰🏼
HYM tipikbiryayburcu yapmadım tüm belirtileri yaşıyorum ama umutlanmak ta istemiyorum sadece adetimin gecikmesini bekliyorum inş sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririm
Esolinn Herrkese selamlar kızlar. Bende erkenden öğrendim 3+2 de 😊 şuan 4+3 üm pazartesi kontrolüm olucak inşallah keseyi görürüm. Adet olacakmışım gibi bir kasık ağrım ve bel ağrım var normal mi bunlaar
Nnursedaa tipikbiryayburcu 5+4ten selamlaarr😊 4+0 da doktora gittim 14 mm lik kesemiz var ama daha bebisi goremedik. Pazartesi kontrolumuz var aslinda doktorum olumsuz hic bir sey soylemedi ama bir turlu olumlu dusunemiyorum. Ya bos gebelik yasiyosam diye düşünüyorum ☹️
nez10 Nnursedaa o korlular cok olur ama sennki masallah erken görünmüş boş gebelk geçirdim kese geç görünüyor onda korkkma
tipikbiryayburcu Nnursedaa İnsan ister istemez içi huzursuz oluyor ya bende öyleyim sürekli ya şöyleyse ya böyleyse diye düşünüp duruyorum 🥺 Dua etmekten başka çaremiz yok sanırım
tipikbiryayburcu Dilan7221 Aay deme öyle dur bi hamileliğin tadını çıkar doğum yaklaşınca korkarsın ama korkulucak bir şey yoktur inşallah benim de ilk gebeliğim 🙄