tipikbiryayburcu Didemmmmm Yaa di mi hepimiz burdayız güzel sohbet oluyor 😍 Randevun ne zaman kese için kuzum ne güzel artmış betan 🥰
Didemmmmm tipikbiryayburcu çok sağol canım 🙏haftaya perşembe 5 +5 olunca gideceğim bakalım neler duyup göreceğiz 🙏 senin cuma mıydı
tipikbiryayburcu momburcin Yaa çok teşekkür ederim o zaman ilk muayenede kese sonra bebek ve kalp atışı inşallah 😍🥰
Serifeberay tipikbiryayburcu benden çok çevrenin heyecanı var 🤷♀️4.ay dolmadan öğrenmeyi düşünmüyorum yanılma payını kaldıramam 🤦♀️😀
Aslihan0609 analaka kanamam oldu kırmızı az az basladi snra baya cogaldi ilac fln kullandm ama durmus kalbi İnsallah bidaha yasamam korkuyorm tuvalete fln giderken
balpetegim_35 Busra_korkmazz evet karından gördü doktor . Bende korkuyordum gözükmeyecek diye ama şükür gördü içiniz rahat olsun 🥰
Busra_korkmazz balpetegim_35 simdi kahverengi kanamam oldu cok az peceteye geldi idrardan sonra.. cok endiselendim daha once iki kere yogun kirmizi adet gbi kanama gordum bise olmadi ama buda bi ayri korkttu beni dua edin nolur
1caglahamt tipikbiryayburcu 5 haftalığım bende kontrole gittim kese göründü 7. Haftada kan testlerim var ve bebeği görmeye gideceğim
Melikevrl tipikbiryayburcu ben de 4.haftamdayım keseyi ne zaman görürümm acaba ne zaman gitmeliyimm doktora
tipikbiryayburcu Melikevrl eğer sabredebilirsin bence 6-7 hafta gibi git hem bebeği hem de kalp atışını duyarsın inşallah 🥰
nazmiyeee tipikbiryayburcu selammm canımm 5+1 de keseyi görmüştük 6+6 da ise kalp atışlarını 🥰 bende yarın 9 haftalık oluyorum 🧿 ☺️
tipikbiryayburcu nazmiyeee Ooh maşallah ne güzel ilerlemiişş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍🥰
nazmiyeee tipikbiryayburcu inşallah canım sanada hayırlı olsun inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin 🥰
ozgeyilmaz-20 tipikbiryayburcu şuan 8 haftaligim 5 haftalıkken gittim doktora keseyi gördü boş değil dedi o şekilde