Didemmmmm -YildizTozu- canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın 🙏 benim de 2 kaybım oldu. Şuan 4+5 hafta lığım haftaya doktora gideceğim.
-YildizTozu- Didemmmmm amin canım Allah sana da kimseye de yaşatmasın. Bu hamileliğimiz ve bebeğimiz sağlıkla ilerlesin, Allah sağlık ve sıhhatle kucağımıza alamamızı nasip etsin inşallah 🤲💕
Selensahin Ervan hiç bilmiyorum bana da vermedi 🤷🏻♀️ Bol bol su iç ben öyle yapıyorum sade su içemezsem de limon sıkıp içiyorum
Didemmmmm 3bebekannesiii aynıyız canım bende 4+5 im. Bugün değerime baktırdım güzelce yükselmiş. Haftaya doktor a gideceğim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
momburcin tipikbiryayburcu hayırlı olsun canım 5+ haftalıkken ilk kontrolümde keseyi görmek istedi doktorum ilk kontrolde olması gereken bu sanırım sadece kese görünüyordu.Bugün 2.kontrolüme gittim 6+4 teyim bebeği gördük kalp atışını dinledik.Fikir olsun sana da. :)
tipikbiryayburcu momburcin Yaa çok teşekkür ederim o zaman ilk muayenede kese sonra bebek ve kalp atışı inşallah 😍🥰
Merveunall -YildizTozu- canım vajinada sızlama varsa idrar yolu enfeksiyonun olabilir tahlil yap derim 🙏
-YildizTozu- Merveunall tavsiyen için teşekkür ederim canım doktoruma sordum normal dedi ama devam ederse talep ederim haftaya kontrolüm var 🙏
Serifeberay tipikbiryayburcu yeni miyim eski miyim bilemedim 😂 12+1 olduk 🙏 5+6 da doktora gittik kalp atışını duymuştuk 🙏🙏
Didemmmmm Durucumm canım bende 5+5 te doktora gideceğim. İnşallah benimde kese ve beiş görünür. Senin beta değerim kaçtı
Durucumm Didemmmmm ben ilk öğrendiğim de 3+3 dü adetime 4 gün vardı gittim kan verdim 103 çıktı sonra bir daha kan vermedim bir de bugün gittim doktora gayet iyi dedi 🥰
Mugedeniz -YildizTozu- aslında yoktu geçen hafta hafif bi kanama gözükmüştü ilaç kullanıyordum nasip kısmet
tipikbiryayburcu Umudunuyitirme Kesinlikle bol bol dua ediyorum hepimiz için 🙏🏻 inşallah sağlıkla ilerler güzel düşünün 🥰
Umudunuyitirme tipikbiryayburcu inşallah bende çok dua ediyorum allahım olana sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah olayınında kucağını boş bırakmasın ins 🤲🤲 çok heyecanlıyım geçmiyor saatler yarın fındığımın kalp atışını duyarım ins 🤲🤲🌷
Aysenurctn32 tipikbiryayburcu 6 hafta 5 günlükken duydum kalp atışını 😊 ilk öğrendiğimde sadece keseyi gördük bebek henüz görünmüyordu :)