Umudunuyitirme tipikbiryayburcu inşallah bende çok dua ediyorum allahım olana sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah olayınında kucağını boş bırakmasın ins 🤲🤲 çok heyecanlıyım geçmiyor saatler yarın fındığımın kalp atışını duyarım ins 🤲🤲🌷
Umudunuyitirme tipikbiryayburcu aynen kalp atışını duysam bi ohh çekecem 3 düşükten sonra insan ister istemez korkuyor ☹😥 allahım hepimizin yavrularını sağlıklı bi şekilde kucağa almayı nasip eder ins 🤲🤲
Umudunuyitirme tipikbiryayburcu evet kızlar bugun kontrol gittim rabbime şükürler olsun bugün fındığımın kalp atışını duydum heyecandan tutamadım ağladım nasıl attığınıda gördüm rabbime yuzbinlerce defa şükürler olsun hamdolsun 🤲🤲🤲🤲 allah’ım bekleyen herkesin bebisini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn
Buglemnas tipikbiryayburcu dün gittim ve kesmeyi gördük 5 haftalık sın tahminen dedi doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı inşallah kalp atışlarını duyarız. Düştükten sonra ilk hamileliğim dua eder misiniz
tipikbiryayburcu Buglemnas Dualarım seninle canım inşallah sağlıkla ilerler hiç olumsuz düşünüp sıkma canını
9294nur 3bebekannesiii 7 haftada herşeyi belli oluyor kalp atışı da bence o zaman git sürekli doktora gitmekte iyi değil ben öğrendiğim de 5 haftalıktı 7 haftamda sağlık ocağının hatası yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım herşeyi gayet iyiydi kalp atışını da duydum içim rahatladı😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı🙏
derindemir Edali87 yaz gelsin elbiseye geçicem,son baharada tulum falan ayarlarım.karnıma bişey değmesine tahammül edemiyorum şimdiden.bir de büyümeye başlayınca nolacak acaba🤷🏼♀️
kubraakbas tipikbiryayburcu 5+3 olduk bugün. 3. Hafta da öğrenmiştim hem kan da hem idrarda çıktı henüz doktor kontrolüne gitmedim Pazartesi gideceğim aşırı heyecanlıyım ilk gebeliğim ve 2 yıldır bekliyoruz bu anı😇 Pazartesi nasıl olacak bilmiyorum 😁
Edali87 Kizlar genelde haftalarimiz aynı. Ben bu istenilen.testi yaptırmadım 500 tl dediler söz ne kadar verdiniz ? Ne testi diceksiniz hani detaylı kan vs var ya bir sayfa şey istiyor kalsiyum demir o.bu şu
nazmiyeee Edali87 ben yaptırdım detaylı kan hepsine baktı canım pıhtılaşma kansızlık vs. vs. 350 tl tuttu
Sibel93 Edali87 Vala canım bana da 560 dediler özel hastanede ama doktorum bnce devlet hastanesinde yaptır sonucu bana getir dedi o şekilde yaptım bnde. Kan tahlili ve idrar tahlili vardı işte tiroit, hepatit, glukoz vs şeylere bakıldı
Edali87 Kalp atışı diyorsunuz ya ben keseyi gördük dediğinde bile sanki ben değildim başkasının karniydi hala şaşkınım. Kalp atışında nolurum bilmiyorum 🤣🥰
derindemir Umudunuyitirme benimde önceki gebeliğimde kalbi hiç atmadı.o yüzden kalp atışını duyana kadar içim hep bir sıkıntılı.haftaya cumartesi randevum var kalp atışı için.içimde öküz oturuyor resmen o zamana kadar