NurCeren00 3bebekannesiii 2-3 ay değildir di mi o 🤨 hafta demek istedin sanırım. Çünkü ilk ay ve 11-12. Haftada yapılması gereken testler var onları ihmal etme sakın öyle aylarca takipsiz kalma 🙈. Senin durumunu ve bebeğin gelişimini takip edicek doktor sonra zaten ayda 1 çağırıyorlar
derindemir lentil şişlik kelimesini görünce dayanamadım😂😂6+2 yim ama sanırsın 4-5 aylık hamileyim.bu neyin göbeği bilmiyorum.🤷🏼♀️8-9 aylıkken nasıl olacak .adet dönemimde de böyle şişerdi karnım
Edali87 derindemir bende ztn gebe gibiydim 🤣50kiloydum bu sene 57 oldum birden tam zayiflicam derken hamile kaldim
Tuubatly tipikbiryayburcu merhaba, hayirli olsun, saglikla gelsin bebislerimiz ben de 11+1 oldum, ikinci bebegim olacak insallah 🙏🥰 4+3 de öğrendim. Mide bulantilari ve aşırı uykusuzluk disinda simdilik her sey yolunda🙏
tipikbiryayburcu Tuubatly Size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelirler 🥰 Bende şu an hiç belirti yok bakalım nası devam edicek 🙄🥰
Tuubatly tipikbiryayburcu bu arada ben keseyi 4+3 de gordum yolk kesesi de olusmustu 10 gun sonra kalp atışını da duyduk 🙏 darisi size
tipikbiryayburcu -YildizTozu- Yaaaaaaaa müthiiişşş 🤩🤩🤩🥰🥰 Kaç haftalıksın canım? Sıra kalp atışında inşallah 😍😍😍
Siyahinci- tipikbiryayburcu bende 6+1 im bugün kontrolüm vardı geçen hafta kese göründü bebek görünmemişti. Çok şükür bugün gördük kalp atışı da var dedi ama bana dinletmedi acaba neden ? Dinlemek için biraz daha mı zaman geçmeli
NurCeren00 secoz 10. Gün gidince almıyorlar valla 10 gün diyince ben hemen 10. Güne randevu alıyodum hamilelikten önce başka konularda doktora gittiğim zamanda 😅. Şimdiye kadarda 2 kere haftaya gel dedi. Ondan sonra 1 ay sonra gel dedi. Ama ben sabırsızlığımdan 2 hafta dayandım yine gittim 🙈
tipikbiryayburcu Asli1108_ Aay en sevdiğim bennde 28 Kasım 😍🥰 Bebeğim de sağlıklı ilerlerse inşallah o da yay burcu olucaak 😁🥳
Asli1108_ tipikbiryayburcu hadi inşAllah benımkı sanırım akrep gıbı gozukuyor o da benden olaydı ıyıydı 🤩🤩🥰