5301168508 tipikbiryayburcu ben şuan 7.haftadayım programa göre 1 hafta gerideyim 3 haftadır aşırı derece kusma bulantı ile boğuşuyorum Prilam diye bir ilaç kullanıyorum doktoruma sordum kullanma hiçbir ilaç dedi ama çalışıyorum günlük hayatımı idame ettirmem için kullanmak zorunda kaldım herkesın bebeği sağlıkla gelsin hayırl olsun🙏🤗
tipikbiryayburcu 5301168508 Aah şu bulantılar Allah yardımıcınız olsuun. Bende çalışıyorum ve en korktuğum şey ise bulantı bakalım nasıl olcak 🙄
Merviscim 5301168508 merhaba bence doktor kullanma dediyse kullanma ilacı aynı bulantılar bende de var fakat doktorum ilk üç ay bebeğe ne kadar az kimyasal giderse o kadar iyi olur dedi o yüzden ben hiç bulantı ilacı almadım zamanla azalıyor zaten ya da alışıyorsun bilemiyorum 😃
tipikbiryayburcu arzusonmezzz1 Ooov Allah yardımcınız olsun bir an önce geçer inşallah rahatlarsınız 🙄🙏🏻
derya_tatli @tipikbiryayburcu tipikbiryayburcu bende 5+3 üm cumartesi günü kontrole gidicem keseyi görürüm inşallah 😊
ummuhancelik Bende 4+6 günlükken öğrendim bebeği de keseyi de gördük, 6+2 de kalp atışını da dinledik 🥰👼🏻 Şimdi 7+5 iz mide bulantısı kusma uyku hali ve yorgunluk umarım geçer bu günler yavrulara kavuşuruz 🥲🥰
Aysell88 tipikbiryayburcu 6+2 haftalık olduk :) 5+1 de gördük yarın kalp atışımız var inşallah hayırlı güzel haberler alırım 🤲
serti mhndshnm 4haftalikken gittim olusmaya baslamis ultason fotografi verdi ama daha olusuyormus tam goremedik
Aysell88 Nergisgurelli Allah tamamına erdirsin, geçen bu konu hakkında bir yazı okudum ikiz durumlar sadece anne tarafında varsa geçerliymiş babanın kendisi veya ailesi ikiz olsa bile anne yumurtası ile alakalıymış 🥰
Sevil_12 tipikbiryayburcu bizde 6 haftalığız geçen hafta çok küçük bebeğiniz dedi haftaya kalp atışlarını duycaz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Gulnar_h tipikbiryayburcu Selam. Azerbaycan dan izliyorum. Ben 27 martda 6 haftalık olduğunu öyrendim. Henüz her şey iyi şükür.
tipikbiryayburcu Asli1108_ Aay en sevdiğim bennde 28 Kasım 😍🥰 Bebeğim de sağlıklı ilerlerse inşallah o da yay burcu olucaak 😁🥳
lentil Nurerdogann bende 7+2. Şimdi merak ettiğim şeyleri sorayım size 😂 sizde de aşırı şişlik var mı yada kilo artışı oldu mu bu süreçte 🙈
derindemir lentil şişlik kelimesini görünce dayanamadım😂😂6+2 yim ama sanırsın 4-5 aylık hamileyim.bu neyin göbeği bilmiyorum.🤷🏼♀️8-9 aylıkken nasıl olacak .adet dönemimde de böyle şişerdi karnım
Nurerdogann lentil Ay şişlik var sanki 3-4 aylık gibiyim😂 Kiloya gelirsek 44 kiloydum gebeliği öğrendiğimde şimdi 46.700😂 doktor daha göbeğin çıkmaz şişlik gaz olur dedi