cerent -YildizTozu-önceki kayiplariniz icin gecmis olsun.benimde 2 kaybim olmustu simdi tekrar hamileyim 11 haftalik olduk.4+6 iken keseyi 2 hafta sonrada kalbini duymustuk.darisi basiniza insallah.😊
-YildizTozu- cerent çok teşekkür ederim şimdi doktordan geldim keseyi, bebeği ve kalp atışını gördüm çok şükür haftaya da kalp atışını dinleyeceğiz nasipse Allah’ım isteyen herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin inşallah 🤲
tipikbiryayburcu Tuubatly Size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelirler 🥰 Bende şu an hiç belirti yok bakalım nası devam edicek 🙄🥰
tipikbiryayburcu -YildizTozu- Yaaaaaaaa müthiiişşş 🤩🤩🤩🥰🥰 Kaç haftalıksın canım? Sıra kalp atışında inşallah 😍😍😍
-YildizTozu- tipikbiryayburcu sat a göre 5+3 ama usg de 5+5 çıktım amin canım inşallah . Sıra sende inşallah sen de haber ver olur mu? 🍀
Mother__25 Bende 4+3 um iki gun once doktor gozukmez kese dedi daha erken dedi sonradan beta degerime bakti guzel yukselmiş dedi 306 iken bir haftada 5114 olmuş gozukur dedi çok sukur kese olusmus bebek olusmus iki hafta sonra kalp atisini dinlemeye gidecegim
tipikbiryayburcu -YildizTozu- Yaa sanki yakın arkadaşımsınız gibi hepinize sarılmak istiyorruuuuumm oofff 😥 Çook sevindim canım inşallaah sağlıkla ilerleer 🙏🏻🥰 Haber veririm tabiki zaten aşırı merak ediyorum 🙄😄
Busra_korkmazz balpetegim_35 6+5 te karindan i gordunuz? Bende cuma gidicem ins 6+4 sat a gore cuma gunu goreblrmiyiz ki karindan :( dua edin nolurr.. )
balpetegim_35 Busra_korkmazz evet karından gördü doktor . Bende korkuyordum gözükmeyecek diye ama şükür gördü içiniz rahat olsun 🥰
-YildizTozu- tipikbiryayburcu amin canım benim 💕💕 o sıcaklık, içtenlik ve pozitif enerji geçiyor karşılıklı bir şey. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🍀
-YildizTozu- Aslihan0609 evet canım bol bol su içtim tuvalete sıkışık girdim karından gördü çok şükür ki 🙏 darısı sana olsun inşallah haber verirsin olur mu
Annekusum [url=https://hizliresim.com/93jPfw][img]https://i.hizliresim.com/ testim bu şekilde cikti yarin kan vercm inşallah vardr icinizde testi boyle olan varmiydi
tipikbiryayburcu Annekusum Canım hayali bir çizgi var çok yeni gebelik olabilir. Adetine kaç gün var? Acilde bi kan ver istersen
NurCeren00 Annekusum ay benim de böyleydi 😍 birde sen normal gebelik testi yapmışsın. Erken gebelik testi yapsan kesin çok belirgin çıkardı. Benim erken gebelik testinde bundan daha silikti 🙈. Tebrik ederim. Kan verince 2 günde bi vermen lazım. Mümkünse aynı saatte 😍 düzenli artış olmalı. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Edali87 derindemir bende ztn gebe gibiydim 🤣50kiloydum bu sene 57 oldum birden tam zayiflicam derken hamile kaldim
lentil Edali87 ayyyyy bende karantina derken 53 ten 57 ye çıktm. Tam spora başlayaym derken hamile kaldım. Siz kaçıncı hafta ve hiç kilo aldnz mı