Mrvt59 tipikbiryayburcu insallah hepimizinki sağlıkla ilerler ve kucağımıza almayı nasip eder Rabbim ☺️
HMEC 6.haftadayım ilk hamileliğim bulantı baş dönmesi kaçıncı haftadan itibaren başlıyor. Şu an yorgunluk dışında başka belirtim yok. Sizde durumlar nasıl
Kmlltfy50 HMEC 8. Haftalarda baslar buyuk ihtimalle benim her iki bebegimde oyle olmustu 18 haftalarda gecmeye basliyor sa0glikla kucaginiza alin bebisinizi.
Semanur27-K tipikbiryayburcu merhabe canım bende yeni Hamile olduğumu öğrendim beklenmedik bir anda ama kaç haftalık bilmiyorum cumartesi doktorum sölücek tam net olarak🤭
Uscan Seragurkan aminn inşallah bu ikinci gebeliğim ilki kız 3 yaşına giricek mayısta ama en az ilki kadar heycanlıyım her çocuk aynı heycan aynı duyguymuş:)
Nurocall 6+5 olduk bugün ama mide bulantılarım çok yoğun. Yiyip içme de oldukça sorun yaşıyorum. Ve bütün kokulara karşı hassasiyetim oldukça çoğaldı. En sevdiğim yemekleri ya da en sevdiğim kokuları artık içim almıyor🥺
gunesveguney tipikbiryayburcu Bende bugün 8+0 oldum 5+6 da keseyi gördük 7+2 de kalp atışını duyduk bebeği gördük 🤗🤗 inşallah hepimizin sağlıklı ilerler
derindemir tipikbiryayburcu erken öğrenince gerçekten geçmiyor.7. haftaya kadar beklemek istedim ama şiddetli bir ağrıyla hastaneye gitmek zorunda kaldım neyseki bebekle ilgili bir durum değildi.inş haftaya hem bebeği hem kalp atışını görmeyi planlıyorum🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥳🥳🥳
serti [silindi] ben adetime 3gun kala erken gebelik testi ile ogrendim, doktora gittim altdan bakti olusuyor dedi 4 haftalikken 2 hafta sonra gel ozamana olusur dedi :)
Nesrin aysegul-17 benim ikinci gebeligim ilkindede bulantim cok olmusdu bu supriz oldu hazirliksizdi ama ona bagli oldugunu sanmiyorum tamamen kisiye bagli sanirim 😊 sizin adiniza sevindim ins hep boleguzel devam eder
arzusonmezzz1 tipikbiryayburcu 7.haftam 3.günüm yataktayım suan midem bulantısı kusma halsizlik sinirlilik birşey yiyememe herşey bende maşallah annem allahtan başımda herşeyimi o yapıyor ben kalksamda çok kalamıyorum ayakta 😔 6haftalıktı öğrendim 7 haftalıkta duydum kalp atışını 💓
tipikbiryayburcu arzusonmezzz1 Ooov Allah yardımcınız olsun bir an önce geçer inşallah rahatlarsınız 🙄🙏🏻