EsrSvm umudumvar2 Anladım canım benim.İnşalalah hayırlısıyla adet olduğunda hepsi netleşicek inşaallah ❤️ Son bekleyiş olsun inşaallah 🤲🏻
EsrSvm umudumvar2 Evet kuzum.Kadın doğum doktoruna sordum gebelik olursa bir sıkıntı olur mu diye.Hiç bir problem olmaz gebelerde de kullanıyoruz dedi canım.O yüzden sabah uyanır uyanmaz başucunda hemen onu içiyorum.1 ay sonra nasip olursa tüm tahlillerimi yaptırmak için sağlık ocağına gidicem inşaallah düşmüş olur ☺️
whitedream EsrSvm teşekkür ederim iyiyim canım yatıyom 😊 iğneden sonrası ağrı olmadı çok ilginç🤔 hemşireye de söyledim ağrı olmadı ama çatlamadı mı ki diye çatlamadiysa bugün çatlar zaten sperm 72 saat canlı kalır dedi.aşılamada herhangi ağrım olmadı. Senin ağrı var mı değerlendirseydin
Mouradi EsrSvm Bende canım duphaston kullanmıştım şubatta sabah akşam, ama adet oldum. yani doktor henüz gebeliği bu aya söyledi İnşaAllah bakalım 😊
EsrSvm whitedream Doğru canım bazen geç çatlama olabiliyormuş.Aşılaman oldu ya Allah’ın izniyle muhakkak olur ☺️ Biz 36. Saatte alarm kurmuştuk.Değerlendirdik bakalım ☺️Doktorum o saatte olsun demişti.Tam o sırada da sancım başladı.2-3 saat sürdü sancı bugün öğlen geçti.Yarın akşamda olcak sonra 2 günde 1 ilişki olur sanırım.İlk defa iğne ve duphaston kullandığım için heyecanlıyım bende çok.Eğer adet olmazsam ve nasipte olursa 17 Nisan’da test yapıcam canım.İnşaallah hepimiz hayırlı haberleri paylaşırız ☺️
Mouradi EsrSvm klomene benzer bir ilaç bu ay kullandım canım, ultrasonda bakıcaz bizde yarın yumurtaya büyümüşse çatlatma iğnesi olucam. sen güzel haber verirsin İnşaAllah bu ay canım,bende arkandan geliyorum 😅😅🥰
whitedream EsrSvm sancı olduysa iyi bisi hadi bakalım inşallah 🤲 banada 15 Nisanda gel kan ver dediler bu defa direk kan veririm test yapmam negatif çıkar silik çıkar zaten 1 senedir öyle görmekten usandım en temizi kan için giderim paylaşırız inş haberlerimizi 🤗
EsrSvm umudumvar2 Canım benim 🥰 Allah razı olsun bende senin adına güzel bir ay olacağını düşünüyorum.Rabbim inşaallah bizlerede nasip edicek.Normalde de çatlamam oluyor biliyorsun ondan tedavi işe yarar mı bilemiyorum ama yinede umutluyum bakalım ☺️
umudumvar2 EsrSvm Yarar inşallah kuzum 🤲🤲İnşallah daha şu an belirsizlikler içindeyim adet sökülseydi de başlasaydım🤦♀️
bigunanneolucak umudumvar2 şaka yapıyorsun ben raporlu 100 liraya aldım oda sadecd çatlatma iğnesinin fiyatıydı 😥
umudumvar2 bigunanneolucak benim 3 gonal f 450+ 1 ovitrella toplamda 800 tl yaptı. Bazılarının aldığı dozlar değiştiği için fiyatı değişebilir