umudumvar2 bigunanneolucak benim 3 gonal f 450+ 1 ovitrella toplamda 800 tl yaptı. Bazılarının aldığı dozlar değiştiği için fiyatı değişebilir
Mouradi @EsrSvm Selam canım, sen çatlatma iğnesinden sonra gittin mi ultrasonda bakmaya çatlamış diye ? bende yarın İnşaAllah çatlatma iğnesi olucam, 6sı gidicem doktora çatlamışmı diye
EsrSvm Mouradi Yok kuzum doktorum çağırmadı.Normalde çatladığında ağrım oluyor benim oradan anlıyorum.İğneden sonra da tam 36. Saatte çatlamam oldu benim.
3458 EsrSvm canım sende klomen kullanıyorsun sana bır sey soracağım. Bana çatlatma ıgnesı vermedı ama catladıgını nasıl anlıyoruz bır belırtı oluyor mu
whitedream EsrSvm günaydın canım 🤗 arada batma oluyo bende iğne etkisi mi acaba bilemiyorum iki taraftada var 2 yumurtam vardı gerçide sende durumlar ne🤔
Mouradi EsrSvm İyi canım sen nasılsın? 🥰 bende baya erken ayın 3 iğneni yaptım, sabah uyandığımda çok sancım vardı karnım kasıklar uzandığımda geçiyordu yalnız, şimdide ara sıra batma oluyor, sende belirti var mı ? 🥰
bigunanneolucak whitedream evet canım iğnenin etkisiyle cok fazla batma ve sancı cektim , çok normal🤗
EsrSvm whitedream Ben de hiç bir belirti yok canım 🙃 Sadece göğüslerim şişti. İğnenin 7. Günü bugün.Şu hafta bir geçse hayırlısıyla 😃
whitedream bigunanneolucak ayy heveslenmek istemiyorum okumuşmuydun bilmiyom da aşılama olmuştum ben canım ama 10 kişide 1 kişi tutuyomuş o yüzden tutmıcak gözüyle bakiyom çünkü şu hayatta hiç biseyden yüzü gülmeyen bı insanım🙄
whitedream EsrSvm evet 7 olduk bakalım hayırlısıyla dikkat etmeye çalışıyom da ağır filan kaldırmıyom. düşüğün oldumuydu canım senin daha önce
EsrSvm Mouradi İyiyim kuzum çok şükür ☺️ Benim sadece iğnenin 36. Saatinde sancım oldu.Birde göğüslerim şişti başka da birşey yok canım 🤦🏻♀️🙃 Ayın 17 sinde test yapıcaktım normalde ama 15 inde yapıcam gibi 😅