lara2605 EsrSvm İnşallah tatlım dua ediyorum Rabbime evlat hasreti çeken tüm herkes sağlıkla gebelik yaşar inşallah 🤲😍
umudumvar2 EsrSvm Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın? yok daha bitmedi ilacı haftasonu almadım pazartesi iş çıkışı almıştım eczaneden dolayı, pzt başladım içmeye yarın sabaha bitiyor kuzum sen ne durumdasın kuzum ağrılar kramplar var mı
EsrSvm umudumvar2 Hadi bakalım inşaallah ilaç biter bitmez sökülür kuzum.Evet canım tam tamına 36. Saatte sabah (04:45) çatlama sancım başladı.O saatten beri sol tarafımda sancı var.Saati kurmuştuk zaten 🙈 Eşimle 2 rekat namaz kılıp dualarımızı edip değerlendirdik bakalım ☺️ Rabbim inşaallah hepimize bu ay o güzel haberi nasip eder.Çok dua ettim gerçekten.Az önce de Duphastona başladım canım.Sabah akşam 10 gün içicem.Birde geç yumurtlamaya karşı doktorum Cuma akşamı da ilişki olsun dedi.Yarın akşamda olcak.Daha sonra 2 günde 1 değerlendiririz sanırım☺️
umudumvar2 EsrSvm inşallah kuzum normalde adet olmayım diye dua ederim şimdi ise olayım diye kekik maydonoz suyu içeceğim olmzsam
EsrSvm umudumvar2 Amin canım benim inşaallah ❤️🤲🏻 Gerçekten çok heyecanlı.Böyle birşeyler kullanıp doktor kontrolünde olunca beklenti daha çok oluyormuş.Rabbim inşaallah hepimize nasip eder kuzum 🤲🏻
umudumvar2 EsrSvm evet kuzum doktor kontrolunde olmaynca sanki o yumurta yok gibi geliyor bana 😄İnşallah hepimize nasip olsun kuzum iğnelerimi aldım raporlu fiyatları bile ne kadar çok tuttu anlatamam inşallah şifa olur🤲🤲
EsrSvm umudumvar2 Evet kuzum çok iyi anlıyorum seni.Çok güzel düşünmüşsün maydonoz ve kekik çok iyi söktürüyor.İlaç bittikten sonra yine gelmezse ama maydonoz vs kullanmadan önce yine bir test yap kuzum istersen nolur nolmaz
EsrSvm umudumvar2 Evet canım herkes çok pahalı diyor 😔 Allah’ım inşaallah vesile kılarda nasip eder canım benim 🤲🏻❤️ Ne kadara aldın kuzum 500-600 TL yazanlar olmuş.Eğer bize nasip olmazsa aynı tedavi bana da uygulanıcak çünkü
umudumvar2 EsrSvm Amin kuzum, benm 3 tane büyütme ,1 çatlatma raporlu 800 tl tuttu kuzum 😣sen daha başındasın bence iki tedavi felan sonra geçer gibi inşallah gerek kalmaz kuzum
umudumvar2 EsrSvm normalde 1 tanesi raporsuz 833 tl kuzum bunlar tüp bbekte kullanılan iğnelermiş ondan dolayı çok pahalı
EsrSvm umudumvar2 Çok pahalıymış gerçekten canım 😔 İnşaallah emeklerimizin karşılığını Rabbim bu ay nasip eder kuzum 🤲🏻 Klomen gibi adetin 3. Günü mü vurcaksın iğneleri peki ?
bigunanneolucak umudumvar2 şaka yapıyorsun ben raporlu 100 liraya aldım oda sadecd çatlatma iğnesinin fiyatıydı 😥
EsrSvm umudumvar2 Oo çok pahalı 😳 Allah’ım tüm bu süreçten geçenlerin yar ve yardımcısı olsun inşaallah 🤲🏻
umudumvar2 EsrSvm aynen canım bayagı pahalı bizim şehirde ücretsiz veren vardı ama hiç durumu olmayan olur o alsın hakkına girmeyelim dedik.İnşallah kuzum Rabbim nasip etsin 🤲🤲Evet 3.günü başlanılacak kuzum ama nasıl vurulacağı konusunda daha doktorla görüşmedim ben mi evde vurucam ya da oraya mı gitmem gerek bilmiyorum adet olmadıgım için daha soraamadım 😪
EsrSvm umudumvar2 Anladım canım benim.İnşalalah hayırlısıyla adet olduğunda hepsi netleşicek inşaallah ❤️ Son bekleyiş olsun inşaallah 🤲🏻