busra123 TubaUzar 36+6 benimde. Sabahtan beri farkli yerlerime özelikle rahime şancı vuruyor. Normal mi acaba. Stres yapıyorum biraz
-gyns- TubaUzar Arkadaşlar merhaba.. Bazılarında nişan geliyor, bazılarında gelmiyormuş.. Bazılarında kanlı, bazılarında beyaz oluyormuş.. Peki mikatarı hakkında bilgisi olan var mı?.. Çok mu, az mı?.. Buda kişiye göre değişir mi?..
-gyns- TubaUzar İnşâALLAH cevap gelir😬.. Teşkkğr ederim ilginiz için.. Sabah beyaz, jel gibi akıntım oldu.. Ama devamı gelmedi.. Bende nişan değil diye düşündüm sonrasında..
Kadriyekrc Zagrozunannesi 39+1 iz bizde kasılmalarım falan oluyor ama düzenli değiller nişan veya herhangi birşey yok birde bazen adet olucakmış gibi hissediyorum doğumun yaklaştığını gösteriyor sanırım.
Rainbabyyyyyy Kadriyekrc merhabalar bende 39+2 yim bende de henüz bir belirti yok dediğiniz gibi arada bir düzenli olmayan sancı o kadar.doktorumuz 22 haziran dedi size tarih ne dedi?
Zagrozunannesi Kadriyekrc senin tam haftan zaten canım aynen oyle oluyo birden agrı gırıyo bende ama duzensız hayırlısı olsun
Dorati TubaUzar bende 37+4 deyim benimde hareketlerde bugün aşırı azalma var elim hep karnımda hareket bekliyorım tedirgin oldum biraz 😔 ama 3 gündür çok kasılmam var acaba yerleri daraldığı için mi hareketler cok azaldı
TubaUzar Dorati ben gittim hastaneye şimdi çıktım.24 48 saat içinde sancı gelebilir o zaman hemen gel dediler şu gelince zaten ihmal etme dediler bakalım.
Zagrozunannesi Ciara93 aynen doktor da dedi zaten 1 hafta ıcınde olur dıye ama 2 haftaya olan da var 2 güne de degısıyo yani😏
Inci_tns Zagrozunannesi benim 1 hafta oldu doğum yapalı. Sancim yokken gündüz nişanım geldi. Aksamda az az sancı başladı ben onceden olan yalancı sancılardan sandım 😁 ama gece suyum geldi. Diger günde oglumu kucagima aldim 😊
busra123 Inci_tns tecrübeli olarak size sormak istiyorum 36+6dayim bende. Çok afedersiniz ama sabah lavobadan sonra peçeteye az miktarda hafif kahverengimsi sümük kıvamında bir şey geldi. O saatten bu yana ara ara hafif sancılarım oluyor. Özellikle rahimde şancı hissediyorum. Sizde de böylemi olmuştu.
Zagrozunannesi Inci_tns vay be masallah masallah allah analı babalı büyütsün benim bayramın ılk günü geldı insanım ama hala bi belırtı yok 🤷♀️
Hanif Zagrozunannesi canım nişan gelince doktorlar bekletiyorlarmış sancın olacak suyun falan gelecek anca öyle doğum başlamış olur ama bu şekilde beklemende bi sakınca Yok.
Zagrozunannesi Hanif doktor da sesi zaten 1 haftaya olur dıye beklıyorum bende ınsallah kolay bi Doğum olur hapımızın
GamzeGydan @Zagrozunanne Zagrozunannesi tarçın ve karanfili kaynat iç koyu renk olana kadar benım salı nısanım gelmıstı carsamba doktora gıttım nst de bı kadın onerdı bende eve gıttım denedım gece yatıs oldu persembe sabah sunı sancı verdıler 1 saat içinde dogum oldu Bayram sekerım kızım dogdu şükürler olsun 🙏🏻☺️☺️
Zagrozunannesi GamzeGydan Ayy süper ya acaba o karışımın etkısı mıdır 🤔bi de neden suni sancı verdıler senın sancın Yok muydu
Nihanozturk TubaUzar yarın sabah 9da gidicem bakalım muhtemelen alttan muayene edicek gectigimiz carsamba en gec salı biseyler yapmamız lazım demisti 🤷🏻♀️
TubaUzar Naz90 Nihanozturk peki hiç çatı muayenesi oldunuz mu ya da adillik filan kontrol ettiler mi? Benim cuma çatı muayenem oldu nişanı o tetiklemiş olabilir mi diye geldi aklıma da
Nihanozturk TubaUzar ben 37de catı muayenesi oldum gecen carsamba alttan acılma var mı diye muayene etti doktorum hatta kaktırdı resmen yukarı dogru ama nişan fln gelmedi hala