Nihanozturk TubaUzar ben 37de catı muayenesi oldum gecen carsamba alttan acılma var mı diye muayene etti doktorum hatta kaktırdı resmen yukarı dogru ama nişan fln gelmedi hala
TubaUzar Naz90 Nihanozturk O zaman alakasida olmayabilir benim sancılarım sanki başladı gibi düzensiz hafif hafif ben erken olduğunu düşünüyorum ondan acaba bi ihtimal doğurmadan durabilir miyim diyorum kendi kendime 🤣 ondan teselli arıyorum heralde
Hndmom91 Naz90 durumumuz aynı benimde bayramdan 2 gün önce baktı 1 xm açıklık dedi baya da bi kurcaladı alt muayenede çünkü biraz dogumu biz tetikleyelim dedi 40+4 olduk bizde hiç sancı yok 1 gün önce gece nişan geldi ama sancı fln yok🙁
Dorati TubaUzar salı günü randevum var valla doktor ne dicek merak ediyorum. Düzensiz ama sık kasılmalarım var arada belden adet agrısı gibi vuruyo. Umarım yakındır doğum bian önce doğsun istiyorum 😍
Naz90 Hndmom91 senin Nişanın gelmiş belki insallah kısa zamanda sancında gelir ama bende hicbırsey yok suan hastanedeyim ve carsamba yatış daha çok bekletmek istemiyorum dedi 🙁
TubaUzar Dorati hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙏 benim kanamam hala devam sümüksü o akinti aynı zamanda saçma bir ağrı var bakalım belim kasiklarim
Dorati TubaUzar benim hamilelikten öncede normaldede her zaman akıntım vardı suandada hala devam o yuzden benim nişanım o şeffefımsı sümğkağ sey gibi gelirse heralde nişan olduğunu anlamam dıyorum yanlıs mı düşünüyorum acaba
TubaUzar Dorati hayır anlarsın yani daha önceki akinti sümüksü şeffaf miydi hep? Akinti bende de oluyordu sürekli ama böyle değildi canım
Busrasahin7714 Zagrozunannesi bilmiyorum ki kisiden kisiye degisen bir durum neticede ama zannetmiyorum
Zagrozunannesi busra123 herkeste degısıyo herhalde ablamda kanlı geldı bende normal şeffaf renkte geldı senınkı de nısan olabılır
TubaUzar Zagrozunannesi 37+5 oldum bende sancimi nedir valla biseyler yaşıyorum şuanda nisan gelmeye devam ediyor. Çok uykum var uyutmuyor zor valla zormus:)
Zagrozunannesi EbrarHarmanci degısık bi akıntı zaten anlarsın hamılelıkte hıc olmayan bi akıntı😹37+5im