Aminenesli Derya3333 yeğenim tek tüple hanile kaldı öncesinde bir tüp bebek dusuk oldu sonra bir kız şimdi bir oğlana hamile ve tek tüp her hamileliği rahim filimden sonra oldu aynı zaman da soğan kuru yaptı o ay hamile kaldı darısı başınıza isteyen herkese inşallah
Ezgifatma2010 Sogan kürü yap hemen ardından brokoli kürü yap onları yaparken acı elma yagını tampon gibi kullan ve kaplıcaların çamuruma gir sıcak çamura ben bunları yaptım tüpüm açıldı ama sonradan kapanmıştı benim
Yasmink Ohooo sağ tüpüm alındı 37 yaşındayım bu arada tüp bebek tedavisi oldum tek tüple kendiliğinden hamile kaldım embriyolar kaldı yani çöp hatta perşembe sezeryan olucam nasipse oldu mu oluyor valla Allahtan
Derya3333 Yasmink ne güzel amh değeriniz neydi benim o da düşük ama o yüzden umutsuzdum Allah büyük tabii inşallah benimde olur bu arada Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın
Emel38 Derya3333 erkek için olanı eşime, kadında bana çok faydalı geldi 🤭😁..şükür hiç kanama vs olmadı.saglikli gebelik oldu bin şükür..tavsiye ederim..sadece tüp açılmasıyla iş bitmiyor güçlendirmek lazım spermleri yumurtaları kaliteli gebelik olsun.. öncesinde soğan türü ile rahmi temizle..
Yasmink Derya3333 0.07 idi yanlış hatırlamıyosam iki tanecik yumurtam vardı. Ameliyat ve tüp bebek tedavisi görürken sanırım yumurta kalitesi arttı ve denk geldi Allahın işi valla ama bilim de var tabi içinde
Derya3333 Yasmink ayyyy ne güzel olmuş 😇bende prowomene başladım bugün yumurta kalitesini arttıran bir vitaminmiş bende anne olurum inşallah
Bfduam Yasmink yaa ne güzel olmuş senin:) yumurta kalitesini artırmak için ne takviyesi almıştınız bende prowomen kullanıyorumda.
Yasmink Derya3333 olursun olursun hiç dert etme kafana her şey oluruna bıraktığında oluyor benim öyle oldu valla embriyolar koyulmadan kendiliğinden hiç beklemediğim bir anda kafada olayı bıraktığında oluyor bence sen de bırak dur bakalım Allah kararlamıştır zamanını
Sogancik Derya3333 tıkalı canım. Doktorum 3 ay dene olmasa gel dedi. Gebe kalmani engelleyebilir tıkalı tüp dedi. Ama kapalı halde 2 gebelik tuttu.
cnn34 Sogancik benimde bebek sol tüğte kalmış rahme geçememiş dış gebelik oluşmuş sorun mu var acaba sol tüpümde 🥺 4 ay oldu geçen ay denedik olmadı bu ay 13 gün kaldı reglime inşallah tekrar yaşamam 😞
Sogancik cnn34 Canım bildiğim kadarıyla tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta bulusamiyormus. Böyle bir şey okumuştum sanki. Bı tandigim dış gebelik geçirdi sonra ikizleri oldu☺️ belli bir süre gebelik olmazsa belki doktor rahim filmi ister senden. Eğer zaten rahim filmi cekildeysen hiç korkma. Bı sorun olsaydı dokturun söylerdi.
aslidbd Derya3333 moralini bozma kalırsın tabi ama kısa zamanda istiyorsan zamana bırakma derim. Doktor kontrolünde yumurta takibi yapılarak belki ilaç/ çatlatma iğnesi vs ile daha hızlı sonuç alırsın.
cnn34 Sogancik yok canım rahim filmi çektirmedim 3 ay ara verdim işte iki aydır deniyoruz bakalım bikaç ay daha denetim olmazsa film çektiririm 🥰 çok sevindim tanıdığınız adına ya dış gebelikten sonra tekrarlaması çok yüksek olasılıkmış ondan korkuyorum
Bfduam Emel38 Dr lara gore zaten 40 sonrası cok düşük, Allah verdi mi veriyir işte. Gözünüz aydın. Doğal kürü macunu kaç ay kullandınız?
Emel38 Bfduam 1 kavanozu bitirdim 2. Yi aldım yarısına gelmeden gebe kaldığımı öğrendim..ilk kavanoz iyi geldi.sogan kürünüde 1 kez yumurtlama gününe kadar yaptım
Bfduam Derya3333 tek tüple kalanlar var, kendini boşuna üzme, moralini yüksek tut, inş seninde güzel haberlerini alacağız. Bu arada bende prowomen içiyorum, ikinci ayım olacak. Dr vermedi gıda takviyesi olarak almıştım.
Derya3333 Bfduam inşallah canım prowomenden çok kişi memnun senin amh kaçtı ara vermeden kullandın demi bazıları yumurtlama gününe kadar kullanmış çünkü