Emel38 Bfduam 1 kavanozu bitirdim 2. Yi aldım yarısına gelmeden gebe kaldığımı öğrendim..ilk kavanoz iyi geldi.sogan kürünüde 1 kez yumurtlama gününe kadar yaptım
Bfduam Emel38 buda clife gibi demek ki, hayırlı olsun bebeğiniz inş sağlıkla kucağınıza alırsın. Dr lar yaş itibarı ile hep olunsuz konuşurlar, yani nasip olayı işte, önden moral bozmadan yaklaşılsa enerjisi düşmez insanın.
Bfduam Yasmink yaa ne güzel olmuş senin:) yumurta kalitesini artırmak için ne takviyesi almıştınız bende prowomen kullanıyorumda.
Yasmink Bfduam bişey yapmadım valla doktor işte gonal f kullandırmıştı o iğneden vurmuştum baya tüp bebek tedavisine hazırlanırken sonra kendiliğinden oldu işte
cnn34 Sogancik yok canım rahim filmi çektirmedim 3 ay ara verdim işte iki aydır deniyoruz bakalım bikaç ay daha denetim olmazsa film çektiririm 🥰 çok sevindim tanıdığınız adına ya dış gebelikten sonra tekrarlaması çok yüksek olasılıkmış ondan korkuyorum
Sogancik cnn34 canım forumlarda çok okudum sadece birisine denk geldim üste üste dış gebelik geçirmiş. Onda da doktoru senin şansizligin demis. Tabi korku hep olacak canım ne dersek diyelim geçmiyor.😔 Ama sen yine de korkma içini ferha tut zamanı gelince olacak o☺️ hiç beklemediğim ayda hamile kaldım şok olduk😁
cnn34 Sogancik evet hastanede yatarken yanımdaki hastanın ikinci dış gebeliğiydi iyice koktum onu görünce .. Herşey Allahtan başım gözüm üstüne 🙏🏻 mucizeler hiç beklemediğimz anca gelir zaten😍😍
Asyamina Derya3333 benim sol tüpüm alındı tek tüpüm var hamileyim şu an 17. Haftamdayım ilk denememizde oldu çok şükür kötü düşünmeyin
NurEto Derya3333 dış gebelik geçirdi bi yumurtalığı alındı aradan bi kaç zaman geçti hamile kaldı doğurdu bu sene yine istediler ikincye hamile rabbim nasip eder inş bizlere de 🥰🤲
Derya3333 Bfduam inşallah canım prowomenden çok kişi memnun senin amh kaçtı ara vermeden kullandın demi bazıları yumurtlama gününe kadar kullanmış çünkü