Gulyuksel55 balpetegim_35 Doktor bana da dedi vajinal muayeneyi ama ilk haftalarda kanama ve düşük riskine neden olabileceği için tavsiye etmiyoruz yoksa görürüz keseyi dedi Bi kaç hafta sonra çağırdı gittim görüldü
balpetegim_35 Gulyuksel55 valla ben doktora sordum bebeğe zarar verir mi diye bebeğe zarar versin diye yapıyoruz zaten dedi tersledi beni . Zararı olsa niye yapalım biz doktorlar dedi bilmiyorum
gullcannn balpetegim_35 Vajinal muayenin hicbir zarari yok. Düşük riski olanlara bile yapılır merak etme
Gulyuksel55 balpetegim_35 Enteresan benim doktorum sağolsun hiç terslemedi hiç bir konuda aklıma gelen herşeyi de çok rahatlıkla sordum ve güleryüzle cevap aldım şaşırdım öyle demesine
[silindi] 7+3 te bile ben sadece ekrandan gördüm oda gelip gidiyordu küçük olduğu için tam 8+0 da net olarak sesli duydum duymayabilirsin endişelenme ben vajinal ultrason istememiştim 😇
gullcannn balpetegim_35 Ben 6+4 ’te gittiğimde karından bebeği görememistik. Bana ister alttan bakayim ya da 1 hafta sonra yine bakalım demisti. Bende hemen alttan bakalım demistim hem bebeğimi görmüştük hemde kalp atışlarını dinlemiştik. Bence duyulmazsada alttan baktır. Şimdi 27+4 haftalık olduk bile
balpetegim_35 gullcannn zaten bende 4+5ken vajinal muayene ile keseyi görmüştü doktor . Sıkıntı olmadığını söyledi yine olursa yine vajinal muayene ile baktırırım