Esra1139 balpetegim_35 duyamasan da korkma ben de hemen duyamadım vajinadan daha erken oluyo doktorum ekrandan gösterdi kalp atışını dinletmedi vajinadan dinlemek o haftalarda zararlı kendin izin verme benim ilk gebeliğimde doktorum vajinadan dinletmişti düşük oldu onla alakalı demiyorum ama zararlı olduğu halde yapanlar var ben 9 haftalık karından dinledim
orkidehaniimm balpetegim_35 inşallah duyarsın bebisinin kalp atışını canımm çok güzel bir his🐣🥰bende 6+3 de duydum çok şükürr🙏☺️
nurdane3504 balpetegim_35 kişiden kişiye göre değişiyor o haftada keseyi daha göremeyenler bile oluyor Rabb’im yardım etsin inşallah bı sorun çıkmaz 🥰🤗
gamze1126 balpetegim_35 bende de 4+6 da vajinal muayne ile gördü doktor keseyi filan. 10 gün sonra gel kalp atışı icin dedi. bugün 11. gün ben baska doktora randevu aldim memnun kalmadigim için . 6+3 bugün . öğlenden sonra gideceğim doktora duyarim insallah 😊
serifeyvz 6+4 de duydum , İnanilmaz tarif edilmez bir duyguymus gerçekten . Allah herkese nasıp etsın 🌸
balpetegim_35 Kalp atışını karından duydum gerçekten çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin. Eşime video çekip atcam diye duyguları yaşayamadım ama olsun 🥰
Mavi34 Bende bugün 6+6 da kalp atışını duydum. Çok şükür rabbime. Inşallah sağlıkla kucağınıza da alırız
Gulyuksel55 balpetegim_35 Enteresan benim doktorum sağolsun hiç terslemedi hiç bir konuda aklıma gelen herşeyi de çok rahatlıkla sordum ve güleryüzle cevap aldım şaşırdım öyle demesine