Mapleleaf Selinaymurattt teşekkürler 🙏 hepimiz ins bugun yarın derken zaman gecti her gün bugün dogurucam heycanını yasıyorum resmen
Selinaymurattt Mapleleaf bende de oluyor ya da geldi geliyor durumu ama yok daha geldiği yok bakalım inşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz sağlıklı sıhhatli şekilde
BrcHmt denizkizi45 35 +0 benim de karnımın üstü boş ama suyum çok az kalmış benim. Dinlenme pozisyonundayım hep. Sizin sularınız normal mi Gizoos
denizkizi45 BrcHmt suyum falan iyi çok şükür kasılmalarım oluyor diye istirahat aldım.birde 2 tane sezeryan doğum yaptım ikiside verilen sezeryan gününden 10-15 gün önce oldu o yüzden aldım istirahati
emelsygnc Selinaymurattt amin inşallah 🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım minnaklarımıza güzel hikayelerle 🙏🏻
senakhrmn Selinaymurattt Kesinlikle çok değişik heyecanlardaym 🥰 Allahm razı olsun güzel dileklerin için.
Selinaymurattt Gulcannnn Amin inşallah beklemedeyiz bakalım az kalmış ne güzel sizinde bir kaç gün var aramızda
Selinaymurattt Mirayse1 bitmiş bitmiş son beklemelerdeyiz hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de 2 cm açıklık olduğunu doktorunuz mu çatı muayenesi yapıp söyledi hani
Magnolina Mirayse1 Bebek nerde karnınıza bugün kalktım aşağıya inmişti biraz kordon tutar aşağı inemez diye korkuyorum doktorun 5 kez dolanmışi bile normal dogurttum korkma dedi
34ayse34 dilaraky ilk doğum, normal diye bekliyoruz bakalım. Ama gelmeye niyeti yok gibi daha. Sizde var mı belirti?
dilaraky 34ayse34 kasılmalar ve makatta baskı var bir haftadır ama hiç açılma yokmuş olmayacak gibi de pazartesine kadar beklicez gelmezse pzt sezeryan. Sizin çatı muayenenizde ne dedi
34ayse34 Selinaymurattt teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucaklarımıza inşallah. Heyecan…. evet ya , Koskoca 9 ay geçti, şu 5 gün geçmiyor
Selinaymurattt 34ayse34 demi kesinlikle bundan öncesi bu heyecanla nasıl geçmiş ki diye düşünüyorum yani şu son 12 gün benimde bakalım geçicek mi diye 4 gözle bekliyorum resmen inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza alalım hepimiz
Mirayse1 Magnolina bnmki asağıda değil bebeğim yukarda. Kızımdada kordon dolanması vardı oda asağı inmemişti ama suni sancıyla iniyor merak etmeyin 6-7saate doğurmustum
Selinaymurattt slbye46 ne kalmış şurda sizinde benden bir hafta fazla ama olsun yinede son zamanlar çabucak geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Gizoos Ikicocukannesi32 normalde göğüsümün biraz altında sertlik şişlik vardı artık o göbek deliğime doğru indi canım görüştede belli oluyor açıkcası illa anlarsınız
34ayse34 dilaraky benim çatı muayenem olmadı. Kürtaj geçmişim var bir, onda normal doğuma uygun olduğumu söylemişti zaten. Sanırım o yüzden bu sefer muayene etmedi. Cuma günü bakacak artık açıklığa falan…