Selinaymurattt Nuray23 yaaa ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde büyütün inşallah bebeğinizi de maşallah
Selinaymurattt derinsart zamanımız yakınmış ne güzel birde çok bekletmeden bizi gelseler ahh inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Simge16 Son 18 gün bakalım uykusuz gecelere son 1 aydır alıştım merakla beklemedeyim bakalım ne zaman gelicek bizi neler bekliyor🥰
Selinaymurattt Simge16 bakalım öyle benim de gece uyanmaları kaç saat uyuyamamalarım başladı alıştık şimdiden de birde merakla beklemek var çok bekletmeden bizi gelse bebekler inşallah
Mavi3548 Selinaymurattt programa gore son 22 ama bence 10 nisani bulmayacak bi hareketleri sanki. Asagi indi kuduruyo. ☺️ bakalim arada heyecan basiyo ama bi sekilde sakinlesiyorum.hafta sonu gebe okulundaydik eşimle cok iyi geldi egitim, herkese tavsiyemdir. Gidin mutlaka
Selinaymurattt Mavi3548 ayy ne güzel az kalmış bakalım demekki bir an önce size kavuşmak istiyor heralde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
hazal86_ Selinaymurattt İnşallah canım 🙏😊😊🥰Amin, Rabbim her kadının bu özel anında yardımcısı olsun, su gibi doğumlar nasip etsin. Sen de sağlıcakla al bebişini kucağına, bir avazda ve kolay bir doğum dilerim 🤲😊🥰
Selinaymurattt hazal86_ Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dualarınız için ağzınıza sağlık inşallah hepimize kolaylık versin Allah
Magnolina Selinaymurattt son 5 geçen hafta kordonu boynuna bir tur daha attı şimdi 2 kordon dolanik.boynunda doktorum.gevsek ama kan akışı var diyor normal bekliyoruz geçen hafta daha aşağıda gibiydi bu. Hafta yukarı çıktı gibi böyle olan var mı arkadaşlar
Selinaymurattt Magnolina ayy inşallah ne güzel bitmiş son günler son merakla Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Miray889 Selinaymurattt Amiiinnnnnn inşallahhhhh hepimiz sağ salim alırız kucağımıza hepimiz allaha emanet olalım😊
Selinaymurattt Denizgillerrr 1 aydan az kalmış ne güzel maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Mapleleaf gelir gelir bir haftası kalmış şurda inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın tez zamanda kavuştursun Rabbim
Mapleleaf Selinaymurattt teşekkürler 🙏 hepimiz ins bugun yarın derken zaman gecti her gün bugün dogurucam heycanını yasıyorum resmen
Miray889 Pelinc ayy hamile kardeşliğii 😂doktor bişey dedimi doğumla ilgili ben normal istiyorum benimki henüz bişey demedi Cumartesi yine gidicem doktora her hafta gidiyoruz artık ntsde sancı çıkıyo ama ben hissetmiyorum 😂
Selinaymurattt Zafsim0801 ayy ne güzel son günler bitmiş maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Msydn6 Selinaymurattt aynen zaten hareket edince biraz altif olunca az bişey yumuşuyor vücudum eğer yoksa iki dakka sabit oturayım kalkamıyorum resmen gıcı gıcır bütün kemiklerim sanki ayrılıyo😪 o yüzden gün içinde aktif olmaya çalışıyorum
Selinaymurattt Msydn6 evet gerçekten yorulsam bile bende hareket etmeye çalışıyorum ki daha fazla ağrı sancı çekmeyin diye oturunca daha sanki ağrı fazla hissediliyor gibi oluyor
Selinaymurattt BurcuP evet yaa heyecan merak hep var sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza alalım inşallah