denizkizi45 BrcHmt suyum falan iyi çok şükür kasılmalarım oluyor diye istirahat aldım.birde 2 tane sezeryan doğum yaptım ikiside verilen sezeryan gününden 10-15 gün önce oldu o yüzden aldım istirahati
BrcHmt denizkizi45 hımm anladım. Allah sapasağlam kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah 🙏🏻
Gizoos Pln01 benim hiç sancım yok canım 33-34 haftamda sancım toplanmalarım oluyordu ama 35deyim hiç birşeyim yok😬. İnşallah sağlıkla gelir 🙏
Gizoos Ikicocukannesi32 normalde göğüsümün biraz altında sertlik şişlik vardı artık o göbek deliğime doğru indi canım görüştede belli oluyor açıkcası illa anlarsınız
aannepandaa Selinaymurattt programa göre 17 gün var ama pazartesi 38+3 olucam ve o gün çatı muayenem var. Dr um haftaya olabilir demişti bakalım heyecanlıyızz.
Selinaymurattt aannepandaa yağğ ne kadar güzel bakalım belki bir anda beklemeden oluverir maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
TurkanAri son 28 gun programa gore ama ben sezeryan olucagim icin 20gun falan herhalde daha gun almadik😌
Selinaymurattt TurkanAri az kalmış olsun yinede son hazırlıklar inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde
Selinaymurattt FatRam_1703 ayy doğum oldumu aceba naaptınız nasılsınız Allah inşallah kolay doğum nasip etmiştir
Gizem97 Selinaymurattt bizim 7 mayıs gözüken ama sezeryan olduğu için 25-30 Nisan arası alırız dedi doktorum 😍
Selinaymurattt Gizem97 son ay artık sizin de o zaman ne güzel biter de işte son haftalar sanki geçmiyor gibi oluyor niyeyse iyice meraktan galiba sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Miray889 Pelinc ayy hamile kardeşliğii 😂doktor bişey dedimi doğumla ilgili ben normal istiyorum benimki henüz bişey demedi Cumartesi yine gidicem doktora her hafta gidiyoruz artık ntsde sancı çıkıyo ama ben hissetmiyorum 😂
Pelinc Miray889 6 nisana kadar kendinin gelmesini bekliyoruz ama olmazsa 6 nisanda suni sancıyla doğumu başlatıcak doktor. Umarım kendisi gelir 🙏🏻
Miray889 Pelinc ay inşallahhhh suni sancı bi tık geriyor beni doğumdan nedense korkmuyorum en fazla 15 dk çekicem diyorum sende korkma lütfen eğer doğrursan yaz bana olur mu bende saana haber veririm bu posttan allahım yardım etsin❣️