Selinaymurattt drysfk demekki daha zamanı değil annesi biraz daha zamanı var bende çok bekliyorum ama sabırsız da olsam gelmiyor
Selinaymurattt Yigitkeriminannesi az kalmış son hazırlıklarla uğraşmakta geçer inşallah son 2 hafta baya zormuş iyice yapacak birşey de kalmıyor hazır oluyor sadece heyecan ve sabırsızlık oluyor sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Evinongann 1 aydan az kalmış son zamanlar hazırlıklarla felan inşallah tez zamanda geçer Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin
Selinaymurattt Msydn6 öyle gerçekten iyice zorlaşıyor gibi ama az az hareket edin ben yürümeye çalışıyorum biraz daha iyiyim yani kendimi dinç hissediyorum sizede Allah kolaylık versin Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Msydn6 Selinaymurattt aynen zaten hareket edince biraz altif olunca az bişey yumuşuyor vücudum eğer yoksa iki dakka sabit oturayım kalkamıyorum resmen gıcı gıcır bütün kemiklerim sanki ayrılıyo😪 o yüzden gün içinde aktif olmaya çalışıyorum
Selinaymurattt KubraKara tam aynı durumdayız sabırsızlık heyecan bir yandan korku ve endişe bir yandan merak uykusuzluk ağrılar sancılar hepsi var Allah yardımcımız olsun sizede kolaylık versin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt SevincMemis neredeyse bir ay kadar var son zamanlarda da doğabilir belki iyice belirtiler o zaman da olabilir bende tam bilemiyorum bakalım ne zaman doğacak lar Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğinizle
Selinaymurattt Brn_mom öyle oluyor benimde bugünden itibaren son 13 napıcağımı şaşırmış durumdayım vakit bir an önce geçsin diye bekliyorum
Selinaymurattt Miray889 inşallah çok bekletmeden tez zamanda gelir annesi demekki biraz naz yapıyor bütün bebekler sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Miray889 Selinaymurattt Amiiinnnnnn inşallahhhhh hepimiz sağ salim alırız kucağımıza hepimiz allaha emanet olalım😊
Selinaymurattt emelsygnc ayy bitmiş ya ne güzel darısı da bize son 13 gün de sanki geçmiyor gibi beklemedeyiz inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
emelsygnc Selinaymurattt amin inşallah 🙏🏻 Hepimiz sağlıkla kavuşalım minnaklarımıza güzel hikayelerle 🙏🏻
Pln01 Gizoos benim 37 oldu ben bir hafta daha dayansın diye yerimden kıpırdamıyorum feci derecede sancılarım var 2 haftadır kıvranıyorum sizde de aynı mı ?
Gizoos Pln01 benim hiç sancım yok canım 33-34 haftamda sancım toplanmalarım oluyordu ama 35deyim hiç birşeyim yok😬. İnşallah sağlıkla gelir 🙏
Selinaymurattt Dilaraaaaaaa ayy bitmiş bitmiş çok sevindim sizin adınıza Allah bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurattt Yusuf_yildz son hafta Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğinizle bir avazda doğum nasip etsin
Selinaymurattt hazal86_ demekki gelmesi yakın ama daha tam günü değil heralde annesi inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün bebeğinizi de
hazal86_ Selinaymurattt İnşallah canım 🙏😊😊🥰Amin, Rabbim her kadının bu özel anında yardımcısı olsun, su gibi doğumlar nasip etsin. Sen de sağlıcakla al bebişini kucağına, bir avazda ve kolay bir doğum dilerim 🤲😊🥰
Selinaymurattt -mercimek- evet gerçekten beklemeyelim gelsinler sağlıklı sıhhatli şekilde artık heyecandan hergün geldi gelicek diye beklemedeyiz yani sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de bir avazda doğum nasip etsin inşallah Rabbim
Selinaymurattt BurcuP tecrübeli annemiz ne güzel maşallah 2.seferde bu güzel duyguyu tatmış olucaksınız bir haftadan az kalmış sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Mapleleaf gelir gelir bir haftası kalmış şurda inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın tez zamanda kavuştursun Rabbim
Selinaymurattt Minigim20 az kalmış inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Elifozg78 çok sevindim sizin adınıza bir gün yaa sonra kavuşma Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün
Selinaymurattt senakhrmn heyecanı bile farklı o zamanların son günler sonuçta Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
senakhrmn Selinaymurattt Kesinlikle çok değişik heyecanlardaym 🥰 Allahm razı olsun güzel dileklerin için.
Selinaymurattt Is48bat64 Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze göre doğum nasip olsun 1 ay kalmış az kalmış sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de