Selinaymurattt Simge16 bakalım öyle benim de gece uyanmaları kaç saat uyuyamamalarım başladı alıştık şimdiden de birde merakla beklemek var çok bekletmeden bizi gelse bebekler inşallah
Selinaymurattt Mavi3548 ayy ne güzel az kalmış bakalım demekki bir an önce size kavuşmak istiyor heralde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt hazal86_ Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dualarınız için ağzınıza sağlık inşallah hepimize kolaylık versin Allah
Selinaymurattt Magnolina ayy inşallah ne güzel bitmiş son günler son merakla Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebeğinizi sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Miray889 Pelinc ay inşallahhhh suni sancı bi tık geriyor beni doğumdan nedense korkmuyorum en fazla 15 dk çekicem diyorum sende korkma lütfen eğer doğrursan yaz bana olur mu bende saana haber veririm bu posttan allahım yardım etsin❣️
Pelinc Miray889 Tabiki ilk fırsatta haber veririm mutlaka haberlesiriz 💕 inşallah sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi dogururuz 🐣🥰
Pelinc Miray889 Canım bu sabah nişanım geldi hafif sancılarım var ama düzenli değil evde bekliyorum ve hareket halindeyim. Dualarınıza talibim
Selinaymurattt badecanisik Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim tez zamanda geçirsin bir anda içinizi ferah tutmaya çalışın dualarım sizinle
Miray889 Pelinc ayyyy hadi inşallahhhh dualarim seninle allahım sağlıkla kavuştursun ne zaman gidiceksin doktora
Pelinc Miray889 doktorla görüştüm sancıların düzenli ve artmasını bekliyorum evde bakalım inşallah düzene girdiğinde hastaneye gidicem 🥰 rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Selinaymurattt Zafsim0801 ayy ne güzel son günler bitmiş maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Msydn6 evet gerçekten yorulsam bile bende hareket etmeye çalışıyorum ki daha fazla ağrı sancı çekmeyin diye oturunca daha sanki ağrı fazla hissediliyor gibi oluyor
Selinaymurattt BurcuP evet yaa heyecan merak hep var sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza alalım inşallah