Selinaymurattt MyPrncssArwen ayy çok güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de az kalmış bitmiş son zamanlar
Selinaymurattt Mapleleaf bende de oluyor ya da geldi geliyor durumu ama yok daha geldiği yok bakalım inşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz sağlıklı sıhhatli şekilde
Selinaymurattt Gulcannnn Amin inşallah beklemedeyiz bakalım az kalmış ne güzel sizinde bir kaç gün var aramızda
Selinaymurattt Mirayse1 bitmiş bitmiş son beklemelerdeyiz hepimiz sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de 2 cm açıklık olduğunu doktorunuz mu çatı muayenesi yapıp söyledi hani
Selinaymurattt 34ayse34 demi kesinlikle bundan öncesi bu heyecanla nasıl geçmiş ki diye düşünüyorum yani şu son 12 gün benimde bakalım geçicek mi diye 4 gözle bekliyorum resmen inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağımıza alalım hepimiz
Selinaymurattt slbye46 ne kalmış şurda sizinde benden bir hafta fazla ama olsun yinede son zamanlar çabucak geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt Mirayse1 anladım teşekkür ederim bende bakmadı daha da bilmeyince ondan sordum bu haftaki kontrolde muhtemel yapar artık
Selinaymurattt aannepandaa yağğ ne kadar güzel bakalım belki bir anda beklemeden oluverir maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt TurkanAri az kalmış olsun yinede son hazırlıklar inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinizle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde
Selinaymurattt FatRam_1703 ayy doğum oldumu aceba naaptınız nasılsınız Allah inşallah kolay doğum nasip etmiştir
Selinaymurattt Gizem97 son ay artık sizin de o zaman ne güzel biter de işte son haftalar sanki geçmiyor gibi oluyor niyeyse iyice meraktan galiba sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurattt FatRam_1703 ayy çokk sevindim sizin adınıza inşallah bir avazda doğum nasip etsin inşallah Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza almayı nasip etsin
Selinaymurattt badecanisik Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim tez zamanda geçirsin bir anda içinizi ferah tutmaya çalışın dualarım sizinle